DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20749913,50%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrılı çocuklar üşümesin istediler!

Ağrılı çocuklar üşümesin istediler!

ABONE OL
16:23 | 09 Mart 2023 16:23
Ağrılı çocuklar üşümesin istediler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki Ağrı sevdalısı Aynur Bilici ve Suzan Şimşek, ‘Ağrılı çocuklar üşümesin’ sloganıyla yola çıkarak her yıl olduğu gibi bu yılda da Ağrılı kardeşlerini ve çocuklarını unutmayarak yardımda bulundular.

Hemen hemen altı ayda bir beş bin ile on bin arasında giyim yardımı gerçekleştiren Ağrılı Bilici ve Şimşek, hemen hemen bir evde olan tüm aileleri, yorulmadan bıkmada tüm il ve ilçelerdeki evleri ve okulları gezerek giydiriyorlar.

Oldukça duyarlı bir insan olan Aynur Bilici, proje kapsamında her yıl geleneksel olarak “Çocukların Küçük Dünyasına” ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN adı altında bağış kampanyası düzenleyerek toplanan giyecek ve okul malzemelerini Ağrı’nın ilçe ve köylerinde çocuklara dağıtarak, çocukların dünyalarında sevinç, empati ve mutluluk yaratıyorlar.

Yardımsever Suzan Şimşek konuyla alakalı, “Küçük yavrularımızı sevindirmek için kolları sıvadık. Ağrı merkez ve ilçelerine ihtiyaç sahibi olan ailelere giysi dağıtmaya devam ediyoruz.” sözlerini kullanırken, Yardımsever Aynur Bilici konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Çocuklar üşümesin’ projemizle memleketimiz Ağrı’da ihtiyaç sahibi çocuklarımıza umut olmaya devam ediyoruz.

Bu yıl da 5 bin ürün dağıtımı için kollarımızı sıvadık. Yardım olarak toplanan malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyor, onları sevindirmeye, yüzlerini güldürmeye ve bedenlerini ısıtmak için yola çıktık. Memleketimdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.