DOLAR 32,5895 0.35%
EURO 34,8642 0.35%
ALTIN 2.495,410,46
BITCOIN 21166893,46%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı  Cafer Canşi’den,Minik Öğrencilerle Toplu Doğum Günü Kutlaması

Ağrılı Cafer Canşi’den,Minik Öğrencilerle Toplu Doğum Günü Kutlaması

ABONE OL
23:16 | 04 Ocak 2020 23:16
Ağrılı  Cafer Canşi’den,Minik Öğrencilerle Toplu Doğum Günü Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı  hayırsever Cafer CANŞİ; Ufacık kalplere sevgiyle dokunabilmek, onları mutlu etmek ve  yüzlerini güldürmek için fırsatlar yaratarak minik  kalpleri sevgiyle, sevinçle  coşturmayı çok iyi biliyor.Bu doğrultuda çocuklara kıyafet, okul malzemeleri ve oyuncak hediye ederken, onların doğum günlerini de kutlamayı onları sevindirmeyi unutmadı.

Cafer Canşi, minik yavruların, şimdiye kadar doğum günlerini kutlamadığını öğrendikten sonra hepsi için güzel bir sürpriz hazırlayarak onların kalplerini fehtetti.

Canşi; Aşağı Gözlüce köyünde de bugüne kadar pasta yemeyen çocuklarımızın olduğunu öğrendik ve geldik. Kendilerine, ‘Aranızda pasta yemeyen var mı’ diye sorduğumuzda el kaldıran öğrencilerimiz oldu. Bu tadı da onlara ikram ederek hepsinin pasta yemesini sağlamış olduk. Çocukların birçoğu ilk defa pasta yediğini ve çok beğendiğini söyledi.”

Canşi, destek halinde tüm köy çocuklarına pasta tattırmak istediğini sözlerine ekledi. Öğrenciler de pasta ikramı için Cafer Canşi’ye teşekkür etti.

“1200 ÇOCUĞA PASTA İKRAM ETTİK”

Cafer Canşi, yaptığı açıklamada, köy okullarında doğum günü kutlamayan, pasta yemeyen çocukların olduğunu düşünerek projeye başladıklarını söyledi. Proje ile öğrencilerin doğum günlerini köylerde kutlamaya başladıklarını ifade eden Canşi, şunları belirtti: “Şimdiye kadar 1200 köy çocuğumuza pasta ikramında bulunduk.İfadelerini kullandı….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.