DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22800170,40%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki turizme yönelik görüşmeler yapıldı!

Ağrı’daki turizme yönelik görüşmeler yapıldı!

ABONE OL
10:33 | 03 Mayıs 2023 10:33
Ağrı’daki turizme yönelik görüşmeler yapıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un öncülüğünde İran uyruklu vatandaşların turizm faaliyetlerini Ağrı ilimizde sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri ve Ağrı ilimizin turizmde hak ettiği payı alabilmesi amacı ile İslam Cumhuriyetinde aktif faaliyet yürüten seyahat acenteleri ile görüşme gerçekleştirildi.

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yapılan toplantıda Ağrı ilimizde turizm altyapısında var olan eksikliklerin tespit edilmesi ve giderilebilmesi amacıyla ilgili seyahat acenteleri ile verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ilimizdeki yeme içme sektör temsilcileri ve turizm destinasyonlarına yönelik info turu gerçekleştirildi.

Aynı zamanda otel işletmecileri ile yapılan toplantılarda otellerimizde yapılacak iyileştirmeler konuşularak, ilimizde geçtiğimiz günlerde lansmanları yapılan AVM ve Nuh’un Gemisi projeleri ve akabinde İran uyruklu turistlerin ilimizde konaklama yapmalarına yönelik çalışmaların tamamlanması ile Ağrı bölgenin yükselen değeri olacağı konuşuldu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.