DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9789 0.35%
ALTIN 2.435,880,54
BITCOIN 21069381,06%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki kar ve buz kütleleri mağdur ediyor!

Ağrı’daki kar ve buz kütleleri mağdur ediyor!

ABONE OL
16:16 | 27 Şubat 2023 16:16
Ağrı’daki kar ve buz kütleleri mağdur ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış mevsiminde soğuk ve karlı havanın oldukça etkili olduğu Ağrı ilimizde, havaların ısınmasıyla beraber çatılarda eriyen karların oluşturduğu buz kütleleri, Ağrılı hemşerilerimizin hayatını tehdit etmeye başladı.

Kış mevsiminin sert ve bol yağışlı geçtiği Ağrı ilimizde, havaların ısınmasıyla çatılarda biriken karların erimesiyle oluşan buz kütleleri cadde ve sokaklara dökülmeye başladı. Kaldırımlarda yürüyen yayalar ve yol kenarlarına park edilen araçlar için büyük tehlike saçan buz kütleleri, çoğu zaman can ve mal kaybına da yol açıyor. Özellikle şehir merkezinde yürüyen vatandaşlar için tehlike haline gelen saçaklardaki kar ve buz kütleleri, temizlenmediği takdirde yola dökülerek kaldırım ve caddeleri de işgal ediyor.

Ev ve işyerlerinin çatılarını kendi imkânlarıyla temizlemeye çalışan vatandaşlar, yüksek binaların saçaklarında oluşan birikintileri temizlemekte zorluk çekiyorlar. Yaşanan durumdan mağdur olan hemşerilerimiz, yetkililerin bir an önce harekete geçerek saçaklarda biriken buz kütlelerini ve caddelerde oluşan su ve kar birikintilerini temizlemelerini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.