DOLAR 32,5695 0.16%
EURO 34,8774 0.6%
ALTIN 2.429,91-0,10
BITCOIN 21654580,83%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki acı kazada hayatını kaybedenler ailelerine teslim edildi!

Ağrı’daki acı kazada hayatını kaybedenler ailelerine teslim edildi!

ABONE OL
14:31 | 09 Kasım 2022 14:31
Ağrı’daki acı kazada hayatını kaybedenler ailelerine teslim edildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da bir yolcu otobüsünün iki tıra çarpması sonucunda yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişinin cenazeleri yapılan incelemenin ardından ailelerine teslim edildi.

Van’dan Ağrı istikametine giden Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile biri pancar yüklü iki tırın iki gün önce Tutak ilçe merkezinde karıştığı kazada, 8 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralanmıştı.

Kazada vefat eden ve cenazeleri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Abdulkerim Kınay, Ebrar Tatlı, Eşref Tutak, Emrah Solmaz, Nevzat Taş, Serhat Bayraktutan ve Önder Gürbüz’ün kimlik tespitleri, yakınlarından alınan DNA örneklerinin gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda belirlendi.

Morgda işlemleri tamamlanan cenazeler, ambulans ve diğer kurumların cenaze nakil araçlarına konularak defnedilmek üzere aileleri tarafından götürüldü. Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, acılı ailelere morg önünde başsağlığı diledi.

Vefat eden Nevzat Taş, Serhat Bayraktutan ve Önder Gürbüz’ün cenazeleri Van’a, Ebrar Tatlı, Eşref Tutak ve Emrah Solmaz’ın ise Ağrı ilimiz Patnos ilçesine, Abdulkerim Kınay’ın cenazesi de Siirt’e gönderildi.

Ağır yaralı kaldırıldığı Erzurum Şehir Hastanesi’nde dün akşam vefat eden Muhlise Işık’ın cenazesi Erzurum’dan Diyadin ilçesine götürüldü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.