DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da yılın öğretmenine başarı  belgesi verildi

Ağrı’da yılın öğretmenine başarı belgesi verildi

ABONE OL
13:36 | 01 Şubat 2022 13:36
Ağrı’da yılın öğretmenine başarı  belgesi verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “Yılın Öğretmeni” seçilen Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Taştan’a başarı belgesini takdim etti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında kente “Yılın Öğretmeni” seçilen ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Taştan’a belgesini takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında kente “Yılın Öğretmeni” seçilen ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Taştan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında ziyaret etti.

Meslektaşı ile  bir süre sohbet eden Kökrek, dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenliğin, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslek olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin önünde bir rehber ve bir ışık  olduğunu belirten Kökrek,”Eğitim ve öğretimde en önemli amacımız sevgi, saygı ve hoşgörüyü bilen, demokratik yaşamayı öğrenmiş öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimizin mutlu bireyler yetiştirerek huzurlu bir toplum yaratmasıdır”dedi.

Ziyaret sonunda Kökrek, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından gönderilen ‘Başarı Belgesi’ni Taştan’a  takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.