Ağrı’da  Ramazan Bayramı’nın ilk günü sokaklar boş kaldı

24.05.2020 17:58

 Ağrı’da  Ramazan Bayramı’nın ilk günü sokaklar boş kaldı

Ağrı-Ağrı’da, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde boş kalan cadde ve sokaklarda polis ekipleri drone ile denetim gerçekleştirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanmaya başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının, Ramazan Bayramına denk gelen ikinci gününde Ağrı’nın sokak ve caddeleri boş kaldı.

Ağrı’da diğer iller gibi sesiz, sakin  bir bayram yaşıyor, alışkın olunan bayram hareketleri,ziyaretleri koronavirüs tedbirleri nedeniyle maalesef bu bayram yerine getirilemiyor,şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi ve diğer caddeler sessizliğini koruyor.

Boş Kalan caddelerde, kentin giriş ve çıkış noktalarındaki yol kontrol uygulama noktalarında da denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaşların izin belgelerini inceledi.

İlgili Haberler