DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 35,0386 -0.1%
ALTIN 2.323,830,20
BITCOIN 2267740-0,51%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da PTT ‘nin 181. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Ağrı’da PTT ‘nin 181. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı

ABONE OL
14:30 | 22 Ekim 2021 14:30
Ağrı’da PTT ‘nin 181. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 181. kuruluş yıl dönümü Ağrı’da çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlandı. Etkinlikler kapsamında PTT Başmüdürü Osman Tekin, PTT Ağrı Merkez Şubesi’ne gelerek PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 181 numaralı gişe numarasını alan Mehmet Oğur’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Ağrı PTT Baş Müdürü Osman Tekin PTT’nin kuruluş yıl dönümüne ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Mesajında ülkemizin köklü çınarı olan ve geçmişi Osmanlı İmparatorluğu dönemine uzanan 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan ve bize miras olan PTT Anonim Şirketinin 181.nci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirtti. Tekin;  “PTT Teşkilatı’nın ulusal ve uluslararası alanda takdir gördüğü bir gerçektir. Posta ve haberleşme alanında uzun yıllar önemli işlevler üstlenen PTT, günümüzde yenilikçi bakış açısıyla beraber kaliteli iş ve işlemleriyle hem ulusal hem uluslararası alanda takdir görmektedir. Müşteri memnuniyeti ile hareket eden Şirketimiz, insanımızın refah ve mutluluğunu artırarak ülke ekonomisine önemli katkılarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. PTT, Posta, Kargo, Lojistik, E-Ticaret, Bankacılık, Sigortacılık gibi alanlardaki hizmetlerini hep daha iyiyi hedefleyerek yürütmektedir. 181 yıldır Yüce Milletimizin hizmetinde olan Şirketimiz, hızla ilerleyen teknoloji paralelinde değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmekte olup yine her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekerek halkımızın teveccühüne mazhar olmaktadır.” İfadelerine mesajında yer verdi.

PTT Ağrı Şubesinde 181. müşteri olan ve kendisine Ağrı PTT Baş Müdürü Osman Tekin tarafından hediyeler takdim edilen Mehmet Oğur açıklamasında; “Buraya babamın elektrik faturasını ödemek için geldik. PTT’nin hizmetleri iyi. Genel olarak hizmetlerinden memnunuz. Bu günde böyle bir uygulama yapmışlar ve şanslı kişiler olduk. Mutlu olduk. Bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz.” Sözlerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.