DOLAR 32,3686 0.15%
EURO 34,9801 -0.3%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22779251,15%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da  Özel Yaşam Hastanesi”PANDEMİ HASTANESİ” Olsun

Ağrı’da Özel Yaşam Hastanesi”PANDEMİ HASTANESİ” Olsun

ABONE OL
01:10 | 20 Ekim 2020 01:10
Ağrı’da  Özel Yaşam Hastanesi”PANDEMİ HASTANESİ” Olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin de içinden geçtiği koronavirüs salgını sürecinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin yoğun ve titiz çalışmaları ile alınan önlemler ve onların uygulamaya koyulması ile çok şükür bugünden itibaren ”yeni normal hayata” geçiş süreci başlamış bulunmaktadır..

Yeni başlayan süreçte ”normal hayata geçiş” kesinlikle eskisi gibi değil ve olmayacak, maskesiz dolaşım ya da sosyal mesafeyi ihlal etmek, vurdum duymaz davranmak, Sağlık Bakanımız Koca’nın ve bilim kurulunun değerli üyelerinini de dediği gibi , bizleri ikinci bir dalgaya götürür ve çok daha vahim sonuçlar doğurabilir.

Geçtiğimiz son üç aya bakarsak ve ülkemizin bir çok ilindeki vaka ve ölüm sayıları ile Ağrı’yı kıyaslarsak, evet Ağrı’mız çok şükür şu ana kadar vaka sayıları ile en şanslı illerden biri olarak görünüyor.

Bunu neye bağlamak gerekir; öncelikle sınır kapılarımızda alınan önlemler ve halkımızın büyük çoğunluğunun  tedbirlere riayet etmesi derim.. Çok şükür ki korkulan olmadı, bu demek değil ki; bundan sonrası için rahatız…Bilhassa bundan sonrasın da daha fazla dikkat etmek gerekecek..

Bilindiği gibi ilimizde bir tek devlet hastanemiz var ve tüm pandemi vakalarına  oradan hizmet veriliyor , diğer hastaların gitmekten imtina ettiği ancak çok acil durumlarda, doğum, acil ameliyatlar ve kazalar gibi durumlarda hizmet aldıklarını biliyoruz.

Vatandaşların da dile getirdiği gibi;Ağrı’da sadece bir  ”PANDEMİ HASTANESİ” olsa; orada sadece koronavirüs vakaları teşhis ve tedavi edilse, bizlerde korkmadan rahatlıkla devlet hastanesine gitsek muayenelerimizi olsak, orada yatan hastalarımızı gönül rahatlığı ile ziyaret etsek..Allah korusun gelecek ikinci bir dalgada hem içimiz rahat olur hem de Ağrı’nın sadece pandemiye hizmet verecek bir hastanesi olmuş olur, diye isteklerini ifade ediyorlar.

Beş yüz 50 bin nüfuslu Ağrı’ya, mevcutta hangi hastane ”Pandemi Hastanesi” olabilecek kapasite ve donanıma sahip diye yaptığımız  araştırmamızda, yüzümüzü güldürecek ve vereceği hizmetler ile ”Ağrı Özel Yaşam Hastanesi” önerisi çıkıyor.

Ağrı Özel Yaşam Hastanesi, bugüne kadar bulunduğu coğrafyanın önemli bir bölümüne iyi hizmet veren bir kurum,gelişmiş sağlık teknolojisi ve tesisleri ile toplumun çoğunluğunu kaliteli sağlık hizmetleri  ile önde gelen bir kurum olma özelliğine sahip,

Ağrı Özel Yaşam Hastanesi, poliklinikleri ile birlikte 100 yatak (tek yataklı hasta odaları) kapasitesine sahip

20 Çocuk Yatağı

40 Yetişkin Yatağı

3 Adet tam Teşekküllü Ameliyathane

4  Adet Yoğun Bakım Odası

Son derece modern teknolojiye sahip hastanede, Ağrı’da  17 saniyede emar neticesi veren radyolojik tetkiklerde kesin sonuçlara ulaşmakta oldukça süratli tek kurum.

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Karamızrak: hastanemizde hastalarımıza kaliteli  sağlık hizmeti vermek, onları tekrar eski sağlığına en hızlı ve güven içerisinde ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapma çabasındayız.Hastanemizin yatak kapasitesini arttırmak  ve daha geniş kitlelere son teknolojik donanımlarla hizmet vermek için önümüzdeki süreç içerisinde inşallah  yeni yatırımlarımız olacaktır. dedi

Bizlerin de buradan,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya çağrımız olsun, lütfen sizlerinde uygun görmesi ve takdir etmesi halinde gerekli inceleme ve tetkiklerin yapılması ve Ağrı Özel Yaşam Hastanesinin, PANDEMİ HASTANESİNE dönüştürülmesi  bizleri  son derece mutlu edecektir..

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.