DOLAR 32,5567 0.11%
EURO 34,9782 -0.09%
ALTIN 2.439,230,16
BITCOIN 21127581,24%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Öğretmenden Öğrenciye Büyük Sürpriz!

Ağrı’da Öğretmenden Öğrenciye Büyük Sürpriz!

ABONE OL
16:27 | 24 Kasım 2022 16:27
Ağrı’da Öğretmenden Öğrenciye Büyük Sürpriz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde öğretmenlik yapan Halis Aslan, Yeşilova Köyü’nde öğretmen olan eski öğrencisi Yakup Alageyik’e sürpriz yaparak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ders işlediği sırada öğretmeni Halit Aslan’ı karşısında gören Yakup Alageyik, büyük şaşkınlık yaşadı.

Eleşkirt Anadolu Lisesi’nde İngilizce öğretmenliği yapan Halis Aslan, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte Yeşilova Köyü’nde kendisi gibi öğretmen olan eski öğrencisi Yakup Alageyik’i 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde ziyaret edip, sürpriz yaptı. Ders işlediği sırada öğretmeni Halit Aslan’ı karşısında gören Yakup Alageyik, büyük şaşkınlık yaşadı. İki öğretmen birbirine sarılıp, 24 Kasım’ı kutlayarak iyi dileklerde bulundular.

Yapılan sürpriz ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirterek, “Bugün Halis hocam ile birlikte kendisinin yetiştirmiş olduğu Yakup hocamın sınıfındayız. Onu ziyarete geldik. Öncelikle tüm eğitim camiamızın, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu vesileyle Yakup hocamı yetiştiren, emek veren, fedakârca hayatına anlam katan Halis hocama ve nezdinde tüm eğitim camiasına hizmet eden öğretmenlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bugün güzel oldu, öğretmenimiz de Yakup hocam da duygulandı. Böyle küçük bir sürpriz yapmış olduk. Kızılay Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle bugün bu ziyareti gerçekleştirdik.” dedi.

Öğretmenin kıymetinin bir güne sığmadığını söyleyen Kızılay Başkanı Orhan Tatlı, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yeşilova köyünü ziyaret ettik. Yakup hocamıza güzel bir sürpriz düzenledik. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile organize ettik. Aslında sürpriz bir şekilde gelişen ve neticesinde de herkesin daha da mutlu olduğu bir program haline dönüştü. Öğretmenin kıymeti bir güne sığmıyor. Biz de bununla alakalı gelip Yakup hocamızı okutan Halis hocamızla, kendi sınıfında ve kendi öğrencileriyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklar da hem kendi öğretmenlerini hem de öğretmenlerini okutan öğretmeni görme şansına kavuştular. Ben bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Yakup Alageyik’in 2007 yılında öğrencisi olduğunu belirten Halis Aslan, “O günden bugüne geldik, çok şükür. Öğrencimiz ile birlikte olmak hakikaten bize erdemlik kattı. Bir öğretmenin yetiştirmiş olduğu öğrenciler, onların en büyük hediyeleridir, bu ülkeye en güzel armağanıdır. Bu ülkeye, eğitim camiamıza böyle gençler yetiştirdiğimiz için çok gururlu ve mutluyuz. Bu duygularla bütün meslektaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Öğretmeni Halis Aslan’ı görünce çok mutlu olduğunu anlatan Yakup Alageyik, “Benim için çok büyük sürpriz oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Beklemediğim bir anda, derste içeri girildi. Gerçekten çok duygulandım, gururlandım. Bir nevi hocamdan bayrağı devralmış oldum. Çok duygulandım ve çok da gururlandım. Gerçi hocamın hala bayrak elinde ama inşallah bizlerde onlar gibi ülkemize, çevremize faydalı bireyler yetiştirebiliriz.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.