DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0226 -0.31%
ALTIN 2.294,740,77
BITCOIN 22843340,81%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Lise Öğrencilerine Yönelik Konferans Verildi

Ağrı’da Lise Öğrencilerine Yönelik Konferans Verildi

ABONE OL
17:46 | 22 Eylül 2022 17:46
Ağrı’da Lise Öğrencilerine Yönelik Konferans Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerine yönelik “Fuat Sezgin ve İslam Bilimler Tarihi” adlı konferans verildi.

Kültür ve Kongre Merkezi Salonu’nda düzenlenen konferansa Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, kentte yürütülen çalışmalar ve yeni eğitim-öğretim yılında uygulanacak olan projeleri anlattı. Daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesinde öğrenim gören öğrencilere “Fuat Sezgin ve İslam Bilimler Tarihi” adlı konferans verilirken, soru sorduğu ve cevaplayan öğrencilere kitap hediye etti.

Konferans sonunda Kökrek, Rektör Prof. Dr. Aslan’a, Ağrı Dağı ve İshakpaşa Sarayından oluşan tablo takdim etti. Öte yandan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol; Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya ve beraberindekileri makamında kabul ederek plaket takdim etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.