DOLAR 32,4126 0.18%
EURO 35,0985 -0.11%
ALTIN 2.324,150,20
BITCOIN 22960652,35%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da İl Tarım Müdürlüğünden Gıda Denetlemesi

Ağrı’da İl Tarım Müdürlüğünden Gıda Denetlemesi

ABONE OL
18:26 | 09 Mayıs 2019 18:26
Ağrı’da İl Tarım Müdürlüğünden Gıda Denetlemesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan ENGİN, Ramazan ayının başlaması ile Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli ile gece denetimlerine katıldı.

Ramazan ayının başlaması ile birlikte özellikle gıda konusunda tüketiciyi aldatmaya yönelik girişimlerin ve hijyenik ortamda üretilmeyen ürünlerin satışlarının engellenmesi için, İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan ENGİN, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli ile pastane, fırın ve marketlere yönelik gece denetimi gerçekleştirdi.

Yapılan denetim ve kontrollerde genel tertip ve düzen, hijyen ve temizlik şartlarında eksiklikleri olan işletmelere süre verildi. İşletme yetkilisine ve çalışan personele temizlik ve hijyen şartlarının nasıl olması gerektiği İl Müdürü Kenan ENGİN ve Gıda ve Yem Şubesi ekiplerince anlatıldı.

İl Müdürü Kenan ENGİN: Ağrıda yaşayan vatandaşlarımızın ramazan ayında sağlıklı, hijyenik ve güvenilir gıdalara ulaşımını temin etmek için gıda kontrol ekiplerimizce denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Gerek ramazan ayında, gerekse ramazan ayından sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gıda denetimleri artarak devam edecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.