DOLAR 32,5675 0.07%
EURO 34,8958 0.15%
ALTIN 2.426,940,17
BITCOIN 2090032-3,41%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Geleneksel Öğretmenler arası futbol turnuvası başlıyor!

Ağrı’da Geleneksel Öğretmenler arası futbol turnuvası başlıyor!

ABONE OL
19:27 | 30 Nisan 2023 19:27
Ağrı’da Geleneksel Öğretmenler arası futbol turnuvası başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Ağrı Spor Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından ‘Öğretmenler Arası, Halı Saha Futbol Turnuvası’ gerçekleştiriliyor.

Turnuva tertip heyeti tarafından konuyla alakalı yapılan açıklamada, “Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve Ağrı Spor Lisesi beden eğitimi öğretmenleri tarafından organize edilen; eğitim çalışanları arasında birliği, berberliği, kardeşliği ve dostluğu arttırmak amacıyla düzenlemekte olduğumuz Geleneksel “Öğretmenler Arası, Halı Saha Futbol Turnuvası”na siz saygıdeğer eğitim çalışanlarını davet ediyor ve katılımlarınızı bekliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Tertip Komitesi Üyesi Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni İhsan Armağan açıklamasında, sporun birleştirici gücüyle tüm öğretmenleri sahalarda sporla buluşturmaya hazırlandıklarını ifade ederek, hazırlıkları tamamlanan ‘Ağrı Öğretmenler Kupası’ etkinliklerinin bu ay başlatılacağını bildirdi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Armağan, “Kaybedenin olmadığı, kalplerimizin aynı heyecanla attığı bir turnuva için gün sayıyoruz. Bütün meslektaşlarımızla aynı heyecanı yaşamak için Ağrı Öğretmenler Kupası’nda buluşuyoruz.” diye konuştu.

Organizasyonla öğretmenlerin motivasyonlarını artırıp, okullar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve sporu geniş kitlelere yaymayı hedeflediklerini belirten Ağrmağan, “Sporun birleştirici gücüyle öğretmenler arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu, öğretmenler odasından hayatın her alanına taşıyacağız.” dedi.


TURNUVAYA BAŞVURU VE KATILMA ŞARTLARI

 1-      Turnuvaya katılmak isteyen okul/kurumların takımları 01/05/2023 – 05/05/2023 tarihleri  arasında müracaatlarını tertip komitesi üyeleri olan ihsan armağan sezer Gökçe   Ve Abdurrahman kara’ya mesai saatleri içerisinde yapacaklardır.

2-      Takımlar; 1 kaleci, 6 oyuncu ve 3 yedek oyuncudan oluşup, toplam 10  kişi ve en az 7 kişiden oluşacaktır.

3 – müsabakalar 25  x2  toplam 50 dakikanda oluşacak devre arşı dinlenme 5 dakika olacak

3-      Takımlara okul/kurumlarda çalışan kadrolu, sözleşmeli ve ücretli bütün eğitim çalışanları katılabilirler. Kurumlardaki kantin çalışanı, güvenlik görevlisi ve temizlik şirketlerinin elemanları takımlara katılamazlar.Geçici kadroya alınan personel memurlardan 1 kişi kadrolarına sahili edilebilir

4-      Köy okulları sayıları az olması halinde Her takım ihtiyaç duyması halinde aynı güzergah üzerinde olması koşulu ile takım birleştirmeler yapılabilir.

5-      Okul/kurumlar birden fazla takım çıkarabilirler.

6- görevlendirme çalışan öğretmenler kadrosunun bulunduğu okul yada görevlendirilmesi olan okullardan bir tanesinde yer alabilir

6-      Turnuvaya katılacak takımlar okul/kurumlarından onaylı  takım listeleri ve varsa başka okul/kurumdan oynatacağı oyuncunun çalıştığı kurumu gösteren görev yeri belgesini turnuva müracaatlarında  teslim edeceklerdir.

7-      Turnuva katılım ücretildir. Ayrıca halı saha kullanım ücreti talep edilmeyecektir.

8-      Turnuva ile ilgili fikstür, 05/05/2023 tarihinde, saat 1730’da katılacak takımların  temsilcileri eşliğinde kura çekimiyle oluşturulacaktır.

9-      Turnuva ile ilgili kurallar, Tertip Heyeti tarafından belirlenen kurallardır. Belirtilmeyen hususlarda uluslararası futbol kurallarına göre tertip heyeti karar verir. Kurallar turnuvaya katılacak takımlara yazılı olarak ayrıca verilecektir.

10-  Turnuva önce gurup, sonra eleme  maçları ve play off maçlarıyla yapılarak tamamlanacaktır.

11- Turnuvada ilk 4 giren takımlara kupa ve madalya verilecektir.

13-  Turnuvada 1.2. 3. olan takıma para ödülü verilecektir.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.