DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20626702,05%
Ağrı
19°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı’da En Büyük SEÇ MARKET Açıldı

Ağrı’da En Büyük SEÇ MARKET Açıldı

ABONE OL
14:05 | 28 Haziran 2021 14:05
Ağrı’da En Büyük SEÇ MARKET Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da inşaat sektörünün marka ismi ERKAY İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı  Deniz KAYA tarafından, SEÇ MARKET’İN ikinci şubesi Yavuz Mahallesi 19 Mayıs Caddesi , Emekçiler Apt’nın da  faaliyete geçirilmiştir.

Geniş ürün yelpazesi, kaliteli, güvenilir, sağlıklı ve de sektöründe en uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet vermek için iddialı olan SEÇ MARKETLER  sahibi  Deniz KAYA: bizde öncelik müşteri memnuniyeti, kaliteli, sağlıklı ,geniş ürün yelpazemiz ile  ve de en uygun fiyatlarla müşterilerimizi buluşturmaktır. Çok şükür bugün burada ikinci şubemizi açtık bu da  şunu gösteriyor, müşterilerimizden aldığımız destek, takdir ve bizleri tercih etmeleridir.. İnşallah şube ağımız daha da genişleyerek değerli hemşerilerimize hizmet vereceğiz dedi..

SEÇ MARKETİN Açılışına katılan Ağrı Baro Başkanı Aydın, hepimizin yakından tanıdığı SEÇ MARKETLER Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kaya, biz Ağrılılar için hizmet yarışına girerek bugün burada ikinci şubesi ile faaliyete geçmiştir, kendilerine ve Ağrımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum, rabbim bereketli kazançlar nasip etsin inşallah dedi.

Açılışa, Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, ATSO Başkanı Saim Alpaslan, ATSO Meclis Başkanı Vasip Yılmaz, Av. Orhan Turan, İş adamı Orhan Keleş, Erkan Bulut, Fadıl Ataş, Ağrı Aras-Edaş İl Müdürü Halil İbrahim Has’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılmıştır.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.