DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22916341,28%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi

Ağrı’da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi

ABONE OL
16:21 | 16 Mart 2022 16:21
Ağrı’da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Vali Vekili İbrahim Şenkon’un katılımı ile, Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit ailelerine teslim edilmek üzere Ağrı Valiliği’ne gönderilen Devlet Övünç Madalyalarının Tevcih Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Madalyanın, aziz vatanımız için yapılmış olan fedakarlığın ve gösterilen kahramanlığın nişanesi olduğunun belirtildiği törende Şehitz Ahmet Demir, Şehit Abdulhadi İsmailoğulları, Şehit Cemal Budak, Şehit Mehmet Demir, Şehit Engin Zerek ve Şehit Müslüm Zerek’in öz geçmişinin okunmasının ardından Vali Vekili İbrahim Şenkon tarafından şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerine Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları tevcih edildi.

Vali Vekili İbrahim Şenkon’un yanı sıra, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Metin Günal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Şafi Erim’in katılımlarıyla düzenlenen tören, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.