DOLAR 32,3539 0.1%
EURO 35,4808 0.04%
ALTIN 2.322,630,17
BITCOIN 22954932,50%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da “Bi Hareketine Bakar Hayat” temalı kampanyada videoları paylaşıldı

Ağrı’da “Bi Hareketine Bakar Hayat” temalı kampanyada videoları paylaşıldı

ABONE OL
19:47 | 08 Kasım 2021 19:47
Ağrı’da “Bi Hareketine Bakar Hayat” temalı kampanyada videoları paylaşıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bi Hareketine Bakar Hayat” temalı kampanyaya Ağrı Valiliği öncülüğünde trafik farkındalığının artırılması amacıyla videolar paylaşıldı.

Türkiye’de vatandaşların trafik farkındalığının artırılması için çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanlığı, “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya çerçevesinde Ağrı Valiliği, Ağrı İlçe Kaymakamlıkları ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından Bi Hareketine Bakar Hayat sloganıyla paylaşımlarda bulundu.

“Bi Hareketine Bakar Hayat”  sloganı ile başlayan kampanya trafik farkındalığının artırılmasının amacıyla hayata geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve 81 İl Valiliğine gönderilen yazıda Kasım ayında yapılacak kampanya için hazırlanan görseller, il ve ilçelerde eş zamanlı olacak şekilde billboardlarda ve sosyal medya platformları başta olmak üzere yerel ve ulusal basın yayın organları, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otogar, havalimanı, AVM, otobüs ve metro durakları gibi alanlar ile kurumsal iletişim sayfalarında yer alacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.