DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2258276-1,05%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da beşiz kardeşler olula başladı!

Ağrı’da beşiz kardeşler olula başladı!

ABONE OL
19:54 | 05 Eylül 2022 19:54
Ağrı’da beşiz kardeşler olula başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da ilk ve Türkiye’de ikinci olan beşiz kardeşler uyum haftası kapsamında bugün eğitimlerine başladılar. İbrahim Çeçen İlkokulunda eğitim görecek olan beşizler aynı sınıfta okullarına devam edecekler.

Bursa’daki özel bir hastanede 6 yıl önce dünyaya gelen ve yaklaşık 3 ay yenidoğan ünitesinde kaldıktan sonra aileleriyle Ağrı’ya dönen beşizler, okulların açılmasıyla beraber eğitim görmeye başladılar.

Okullarının ilk gününde beşiz öğrencileri ziyaret eden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, öğrencilere başarılar dileyerek çiçek hediye etti.

Beşiz öğrenciler okula başladıkları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirtirken aileleri de çocuklarının sağlıklı bir şekilde büyüdüklerini ve eğitim alacak yaşa geldikleri için çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını dile getirdiler.

Beşizlerin ilk öğretmeni olan Emine Onat Berk, çok şaşırdığını söyleyerek, “Beşizlerin öğretmeniyim, heyecanlıyım, mutluyum, şaşkınım. İnşallah beşizlerle beraber güzel bir yıl geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beşizlerin okula başladığından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen baba Fatih Yılmaz, “Beşizlerin babasıyım, bugün beşizlerin okuldaki ilk günü. Çok heyecanlılar, tabi biz de onlarla birlikte heyecanlanıyoruz. Allah zihin açıklığı versin, inşallah başarılı olurlar. Tüm öğrencilerimizin başarılı olmasını diliyorum. Sabah 6’da kalktık anca yetiştirebildik okula. Tabi ki zor oluyor ama mutluyuz. Hepsi sağlıklı, çok güzel bir duygu.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.