DOLAR 32,3518 0.3%
EURO 35,1294 -0.06%
ALTIN 2.307,711,34
BITCOIN 22886123,32%
Ağrı

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Şehir Stadyumunda yapılan açılış töreni ile başladı

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Şehir Stadyumunda yapılan açılış töreni ile başladı

ABONE OL
17:16 | 23 Eylül 2020 17:16
Ağrı’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Şehir Stadyumunda yapılan açılış töreni ile başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” etkinliği Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumunda yapılan açılış töreni ile başladı.

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri 23-30 Eylül tarihleri arasında tüm Türkiye’de 81 il genelinde düzenlenecek spor faaliyetleri ve çeşitli aktiviteler ile kutlanacak.

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri 23-30 Eylül tarihleri arasında tüm Türkiye’de aynı anda başladı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ki etkinlikler ise düzenlenen spor faaliyetleri ve çeşitli aktiviteler ile kutlanıyor.

Ağrı Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumunda ki etkinlik programına; Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, sporcular ve antrenörler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program; güreş, judo, kick boks, badminton, Tekerlekli Kayaklı Koşu ve Atletizm gösterileri ile devam etti. Sporcuların kısa gösterisini izleyen İl Müdürü Demir daha sonra yaptığı açıklamada; “Avrupa Spor Haftası Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri”, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 81 ilde canlı bağlantılarla başlayan açılış programını bizde Ağrı olarak düzenlemiş bulunmaktayız.

Pandemi süreçlerinin yol açtığı hareketsizliğe bağlı rahatsızlıklar pandemi sürecinde halkımızın birçok kesimini etkiledi. ‘Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri’ etkinlikleri ile ilimizde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Covid-19’a karşı tedbirler alınarak; güreş, judo, kick boks, badminton, Tekerlekli Kayaklı Koşu ve Atletizm gösterilerimiz yapıldı. Bu hafta kapsamında Evlerinde de olsa 7’den 70’e herkesi spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.