Ağrı’da ‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ Gerçekleştirildi

09.10.2022 16:03

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ortaklığında 3-10 Ekim arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin kapanış töreni ‘Sporun Enleri Ödül Programı’ ile tamamlandı.

Ağrı’da ‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ortaklığında 3-10 Ekim arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin kapanış töreni ‘Sporun Enleri Ödül Programı’ ile tamamlandı.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri federasyonunda gerçekleştirilen programa Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, ATSO Başkan Adayı Mehmet Erat, Hamur Belediyesi Başkanı Cezmi Ergül, Olimpiyat Sporcusu Hamza Dursun, STK Başkanları, spor adamları ve sporcular katıldı.

Programın açılış konuşmasında amatörlerin bir aşk hikâyesi olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, ”Amatör spor haftası etkinlikleri her yıl biraz daha iyi şekilde organize ediliyor. Ancak bu haftaya gerek bürokrasi gerekse siyaset kurumu maalesef beklediğimiz ilgiliyi göstermiyor. Sorsanız hepsi sporu seviyor.

Ağrı birbirinden değerli sporcuları geçmişte de son dönemde de çıkaran önemli bir yer. İlimizin bu potansiyelini ortaya çıkabilecek enerjiyi ve çabayı kendimizde görüyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte sporun her kesiminden insanın destekleri ile Ağrı sporda hak ettiği yere gelecektir.“ dedi.

Programda olimpiyat sporcusu Hamza Dursun da konuşma yaptı. Dursun gösterdiği performansın verdiği emekle alakalı olduğunu ve çalışarak başarılı olduğunu söyledi. Programda Kayak Branşında Cumali Doğan, Doğan Uğur, Boks branşında Ömer Gökçe ve Boran Yıldırım,  Atletizm branşında Zeynep Taş, Barış Aktaş, Güreş branşında Muhammed Yiğit, Kick Boks branşında Tuba Çolo, Futbol branşında Sacit Demir, Engelli Yüzmede Süleyman Erim, Antrenör dalında Adem Şahna ve Hüseyin Oflaz layık görüldü.

 


İlgili Haberler