DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN 22971372,41%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Altınordu Futbol Okulu Açılıyor!

Ağrı’da Altınordu Futbol Okulu Açılıyor!

ABONE OL
10:03 | 29 Mart 2023 10:03
Ağrı’da Altınordu Futbol Okulu Açılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınordu Spor Kulübü, ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ felsefesi ile Ağrı’da futbol okulu açıyor.

Ağrı’nın önemli spor insanlarından Mete Telhan ve Sacit Demir, Türkiye’de alt yapı konusunda örnek gösterilen kulüp haline gelen Altınordu Spor Kulübü ile Ağrı’da futbol okulu açmak üzere görüşmelerini tamamlayarak sözleşme imzaladı.

Altınordu Ağrı Futbol Okulu kurucularından ve aynı zamanda antrenörlerinden olan Mete Telhan, Altınordu’nun otoriteler tarafından Türk futbolunun kurtuluşu olarak gösterildiğini hatırlatarak, bu önemli futbol camiasını uzun uğraşlar sonucunda Ağrı’ya getirdiklerini söyledi.

Telhan açıklamasında, “Ağrı’da son dönemlerde futbol altyapısına büyük rağbet var. Gerek spor kulüplerimiz gerekse veliler çocuklarını bir futbol okuluna emanet ediyor. Bizde Türkiye’nin en iyi, Avrupa’nın sayılı futbol okullarından birini Ağrı’ya getirdik. Ağrı’dan ülke futboluna önemli futbolcular kazandırmayı arzuluyoruz.” dedi.

Ağrı’da ‘iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu’ felsefesi ile hareket edeceklerini söyleyen Telhan, “Ağrı’daki yetenekli çocukları tespit edip, uzun soluklu bir eğitim süreciyle, öncelikli olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmaları için çalışacağız. Altınordu Spor Kulübünün altyapı kampları ve turnuvalarına katılım göstereceğiz.  Bu turnuvalarda Altınordu Futbol Kulübü scout ekibi yetenekli sporcularımızı izleyecek.

Antrenmanlarımızı okulların açık olduğu süre içerisinde hafta sonlarında ASKF Spor Tesislerinde sürdüreceğiz. Okulların tatil olması ile birlikte antrenman sayımızı arttırarak farklı şehirlerde gezi planlamaları dahil olmak üzere çocuklara hem futbol hem eğlenme imkanını birlikte sunacağız” dedi.

Altınordu Ağrı Futbol Okulu ile ilgili daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Altınordu Ağrı Futbol Okulu sosyal medya hesaplarından veya 0542 2842368 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.