DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072690-2,08%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da AK Parti Şehir Buluşmaları Gerçekleştirildi

Ağrı’da AK Parti Şehir Buluşmaları Gerçekleştirildi

ABONE OL
16:28 | 05 Kasım 2022 16:28
Ağrı’da AK Parti Şehir Buluşmaları Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri ile birlikte “Şehir Buluşmaları” kapsamında Ağrı’ya gelerek, çevre illerdeki milletvekilleri ve Ağrılı esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti’nin başlatmış olduğu “Şehir Buluşmaları” adı altında meydana getirilen ziyaretler nedeniyle Ağrı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu, çevre illerden gelen milletvekilleri, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, Başkan Yardımcısı Yılmaz Das , Ulusal ve Yerel Basın temsilcileri ile birlikte Ağrı Burçin Uysal Öğretmenevi’nde, milli ve yerel basın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı İleri, muhalefetin yapmaktan ziyade yıkmak üzerine bir politika izlediklerini söyledikten sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonu hakkındaki da malumat verdi. Yaptığı basın açıklamasında, “Türkiye Yüzyılı” vizyon hedefinin dünya çapında her alanda 10 büyük devlet arasına girmek olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Çok şükür Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda harbiden oldukça değişik bir aşamaya geldik. Türkiye şu an ulusal irade ile yönetilen bir ülkedir ve geleceğe ümitle bakan, potansiyelini kullanabileceğine inanarak geleceğe bakan yönetim şekli ve devletidir.

Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde pandemi sürecinde tehditleri fırsatlara dönüştürerek ve kuvvetlenerek çıktı. Şu an ekonomik büyümemizden ihracatımızın artışına kadar pandemi sürecinde fazlaca iyi bir karneye imza atıldı. Özellikle durağan gelir noktasında hükümetimizin, devletimizin almış olduğu tedbirler ortada. İnşallah bu aşamada da özgüvenli bir halde aşama kaydediyor olacağız. Konjonktüre baktığımız vakit Türkiye’nin Yüzyılı gösterimi ayrı bir önem kazanıyor diye düşünüyorum. Şu an Cumhurbaşkanımızın liderliğinde o şekilde bir idare anlayışı var ki bütün bu süreçlere rağmen vizyon koyma enerjisi ortaya koyan bir anlayış bu. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta ‘Türkiye Vizyonu’ belgesini açıkladı. İçimizdeki umutları bir anlamda somutlaştıran bir belge. Bu belgenin ancak Türkiye’yi ilerletmesi yahut daha da geliştirmesi değil Türkiye’nin küresel anlamda bir iddia ortaya koyması anlamında da mühim bir belge.

Biz inanıyoruz ki şu 20 yıllık süreçten sonrasında, altyapı eksikliklerini tamamladığımız bu süreçten sonrasında Türkiye Vizyonu küresel anlamda ortaya koyacağımız bir yüzyıl olacaktır. Bu belgedeki somut hedeflerden biri de dünya çapında her alanda 10 büyük devlet arasına girmek hedefidir ki oldukca iddialı ve realist bir hedeftir. Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız günde Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG’u üretim bandından Cumhurbaşkanımızın iştirakiyle indirdik. Teknik açıdan baktığımızda TOGG tam zamanlı yapılma önemli bir yatırımdır. Sadece elektrikli bir otomobil olarak göremeyeceğimiz, akıllı aygıt olarak nitelendirebileceğimiz ve Türkiye’nin dijital dönüşümünde mühim bir basamak teşkil edecek bir gelişmedir bu.” ifadelerine yer verdi.

Ülkeyi kalkındırmak için savaş verdikleri bu dönemde muhalefetin polis ve jandarma teşkilatına yıpratma saldırıları bulunduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı İleri, “Maalesef Türkiye’deki karşıcılık anlayışı 1950’lerden beri yatırım karşıtlığıyla ön plana çıkan bir anlayıştır. TOGG’un geliştirilmesi sürecinde de moral bozmak için yapmadıklarını bırakmadılar.

Milleti kandırıyorlar dediler, hayal satıyorlar dediler, üretseler de satamazlar dediler, fabrika nerede dediler fakat fazlaca şükür 29 Ekim tarihi itibariyle Cumhurbaşkanımız bunların hepsine oldukca net cevapları TOGG’un fabrikasından doğrudan vermiş oldu. Maalesef karşımızdaki karşıcılık inşa etmekten ziyade yıkmaya ve yıldırmaya odaklanmış bir halde yoluna devam ediyor. Bizler ülkeyi kaldırmak için çalıştığımız dönemde maalesef bilhassa ana muhalefet partisinden kaynaklı olarak devletimize, teşkilatımıza, kahraman silahlı kuvvetlerimize, polis ve jandarma teşkilatımıza yıpratma saldırıları oldu. Biliyorsunuz silahlı kuvvetlerimize fazlaca üzücü ve acı bir iftira atıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden bu iftiralara katılan kişiler yahut milletvekilleri oldu. Maalesef partinin en tepesinden bununla ilgili bir izahat gelmedi. Yine geçtiğimiz hafta mahkemeyi basan bir Cumhuriyet Halk Partisi gördük. Hukuk devletinden ve hüküm bağımsızlığından bahsedenler parmak salladılar, tehdit ettiler. Hukuk devletinden anladıklarının ne olduğu da böylelikle ortaya çıkmış oldu. Maalesef ana karşıcılık partisi polis ve jandarma teşkilatlarımızla ilgili adeta uyuşturucu kaçakçılığına göz yumdukları noktasında bir iftira attılar. Maalesef pek şaşırmıyoruz. Geçtiğimiz hafta meydana getirilen açıklamalar inanıyorum ki Türk siyasal evveliyatına utanç belgeleri olarak geçecektir.” dedi.

Ağrı Burçin Uysal Öğretmenevi’nde yapılan kahvaltı programının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İl Başkanı Halil Özyolcu ve çevre illerden gelen milletvekilleriyle birlikte gönül bağlarını kuvvetlendirmek için Ağrılı esnafları ve hemşerilerini de ziyaret ettiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.