DOLAR 32,5439 0.24%
EURO 34,8074 0.16%
ALTIN 2.492,731,25
BITCOIN 20657385,67%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da ailelere Ramazan yardımı yapıldı!

Ağrı’da ailelere Ramazan yardımı yapıldı!

ABONE OL
19:12 | 19 Nisan 2022 19:12
Ağrı’da ailelere Ramazan yardımı yapıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerine yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında hayırseverlerin desteğiyle temin edilen kumanyalar, din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, Ramazan ayının başladığı günden itibaren alışveriş çeki ve erzak kolileri ile yardımda bulunduklarını söyledi. Ramazan ayı sevincinin herkes tarafından yaşanabilmesi için ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi gerektiğinin altını çizen Müftü Büyük, “Dinimiz İslam özellikle Ramazan ayının sevincini ve heyecanını topyekun yaşayabilmek için çevremizdeki garip, yoksul, gariban insanların da varlıklı insanlar tarafından görülüp gözetilmesini tavsiye eder. Çevremizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun destek olmak, onların da Ramazan sevincini yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla Ramazan ayının ilk gününden itibaren erzak ve koli desteği sağlamaya çalışıyoruz.

Hayırsever kardeşlerimizin emanetlerini kabul ediyoruz ve almış olduğumuz bu emanetlerle erzak kolileri hazırlıyoruz. Bunları ihtiyaç sahibi ailelerimize din görevlilerimiz vasıtasıyla dağıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.