DOLAR 32,5846 0.02%
EURO 34,9298 0.08%
ALTIN 2.425,40-0,18
BITCOIN 2174324-0,23%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çoşkuyla Kutlandı

Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çoşkuyla Kutlandı

ABONE OL
18:32 | 23 Nisan 2020 18:32
Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çoşkuyla Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutlandı

Ağrı’da kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili  Ağrı Valiliğince bir açıklama yapıldı, açıklama şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100’üncü yıl dönümünü ve ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep birlikte kutlamanın heyecanını yaşıyoruz

Ülke genelinde Koronavirüs ( Covid- 19 ) nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu yıl evlerde heyecan ve sevinç içerisinde kutlandı.

Sabah saatlerinde Milli Eğitim Müdürlüğünün Abide Meydan’ındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle devam etti.

Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilimizdeki çocuklarımızı mutlu edebilmek için sahadaydı.

Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı;

✓ Çocuklarımıza evlerinde bayrak ve uçan balon hediye ederek, hep birlikte aynı anda uçan balonları evlerinin balkonlarından bırakarak 23 Nisan coşkusunu yaşadılar.

✓ Çocuk evleri sitesinde kalan çocuklarımızın 23 Nisan çocuk bayramında yalnız bırakmayarak onlarla pasta kesip, hediyeler vererek neşelerine ortak olduk.

✓ İlimizde yaşayan Hani nenemizin ve İlyas dedemizi Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile ziyaret edip, 100. Yaşlarını birlikte kutladık.

✓ Şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklarımızı unutmayarak evlerinde ziyaret ederek, hediyeler takdim edildi.

✓ Satranç, mangala ve forma hediyeleri Vefa Sosyal Destek Grubumuz aracılığıyla ilimizdeki çocuklarımıza ulaştırıldı.

✓ İlimizde 23 Nisan tarihinde doğmuş olan 100 çocuğumuzu evlerinde doğum günü sürprizi yaparak, yeni yaşlarını kutladık.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıldönümünü ve bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı ve dünyadaki bütün çocukları sevgiyle selamlıyoruz.

          

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.