DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi, Serhat Genç Ofisini Ziyaret Etti

Ağrı Valisi, Serhat Genç Ofisini Ziyaret Etti

ABONE OL
19:05 | 06 Ocak 2022 19:05
Ağrı Valisi, Serhat Genç Ofisini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik Merkezine bağlı Serhat Genç Ofisi’ni ziyaret etti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarına olanak tanıyan; resim ve gelişim atölyeleri, sosyal alan ve hasbihal odaları ile derslikten oluşan Serhat Genç Ofise ziyaret gerçekleştirdi.

Kazım Karabekir mahallesinde, önceden Ağrı1970 Spor tarafından kullanılan ve Ağrı Valiliği öncülüğünde yenilenerek bünyesinde barındırdığı çeşitli kurslarla gençlere hizmet sunan Serhat Genç Ofiste incelemelerde bulunan Vali Varol, resim atölyesinde resim yapan gençlerle bir süre sohbet ederek eserleri hakkında bilgi aldı.

İncelemelerini sosyal alanda sürdüren Vali Dr. Varol, satranç oynayan çocuklarla bir araya gelerek gelecek hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

Her gün yaklaşık 300 gencin ziyaret ettiği Genç Ofiste dersliği ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, kitap okuyan ve hedeflerine yaklaşmak için ders çalışan gençlerimize başarılar diledi.

İncelemelerini tamamlayan Ağrı Valisi, ‘Hasbihal Odası’nda yetkililerle çalışma toplantısı gerçekleştirerek halihazırda yürütülen faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.