DOLAR 32,3377 0.16%
EURO 35,1857 -0.02%
ALTIN 2.240,50-0,12
BITCOIN 2102683-4,89%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Valisi, Sel Felaketinden Etkilenen Köylerde İncelemelerde Bulundu

Ağrı Valisi, Sel Felaketinden Etkilenen Köylerde İncelemelerde Bulundu

ABONE OL
18:39 | 29 Haziran 2022 18:39
Ağrı Valisi, Sel Felaketinden Etkilenen Köylerde İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt’ta sel felaketinden etkilenen köylerde yerinde incelemelerde bulundu.

Doğubayazıt’ta 27 Haziran’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel felaketinin meydana geldiği Bardaklı, Gürbulak ve Karabulak köylerinde incelemelerde bulunan Vali Varol, yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Bardaklı’da 1, Gürbulak’ta 3 ve Karabulak’ta 30 olmak üzere toplamda 34 yapının sel sularından etkilendiğini, sel felaketinin meydana geldiği ilk andan itibaren Ağrı Valiliği koordinesinde iş makinelerinin müdahalesi ile sel sularının tahliye edildiğini, AFAD ve Türk Kızılay ekiplerince vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Vali Varol, bölgede Zarar Tespit Komisyonu ve Hasar Tespit Komisyonu çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İncelemeleri sırasında, selden etkilenen vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet eden Vali Varol, Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olduğunu vurguladı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a incelemelerinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Necati Oruk, Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı eşlik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.