DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi  Elban’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Ağrı Valisi Elban’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
12:46 | 28 Ekim 2019 12:46
Ağrı Valisi  Elban’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet, Atatürk’ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eserdir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yürütülen kurtuluş mücadelesinden zaferle çıkmış ve tüm Dünya’ya Türk milletinin esaret altında tutulamayacağını bir kez daha göstermiştir.

Cumhuriyet; Milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz verilmeyeceğinin ifadesidir. Karanlık emeller peşinde koşanlar, her zaman olduğu gibi tüm Türkiye’yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. İnanıyorum ki; bundan sonra da Cumhuriyetimizin hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edeceğiz ve çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği olan herkesi rahmet ve minnetle anıyor,  tüm Ağrılı hemşehrilerimle birlikte Cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.