DOLAR 32,5567 0.11%
EURO 34,9782 -0.09%
ALTIN 2.439,230,16
BITCOIN 21127581,24%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi  Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Ağrı Valisi Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
01:33 | 19 Mayıs 2020 01:33
Ağrı Valisi  Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Süleyman Elban,19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı,Vali Elban mesajında şu ifadelerine yer verdi:

Asırlardır hür yaşayan Aziz Milletimizin, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayarak yeniden şahlanışını simgeleyen 19 Mayıs’ı, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı, kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı, milletimizin iradesi olmuştur. Bugün de bu duyguların yaşatılması için hepimize büyük görevler düşmektedir.

Kadın erkek, genç yaşlı farkı olmadan milletin bütün fertleri, vatan savunması için omuz omuza vererek mücadele etmiş ve zafere ulaşmıştır.

Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan bu önemli gün, gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır. Çünkü bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, geleceğimizin teminatı, umudumuz; çocuklarımız ve gençlerimizdir. Unutmamalıyız ki; ancak gençlerine güvenen, onları en iyi şekilde yetiştiren milletler ilelebet mevcudiyetlerini sürdürebilirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili Gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum.

SÜLEYMAN ELBAN

VALİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.