DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,7950 0.16%
ALTIN 2.498,180,57
BITCOIN 21055075,25%
Ağrı
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol’un Başkanlığında, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Ağrı Valisi Dr. Varol’un Başkanlığında, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

ABONE OL
16:04 | 11 Ocak 2022 16:04
Ağrı Valisi Dr. Varol’un Başkanlığında, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 1. Toplantısı düzenlendi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında İstihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantının hayırlara vesile olması temennisi ile açılış konuşmasını yapan Ağrı Valisi, “2021 yılını genel anlamda değerlendirdiğimizde tüm kurum ve kuruluşlarımız ile yerel yönetimlerimizin kendi yetki alanları içerisinde mesleki eğitimi geliştirmek, istihdam yaratmak ve ilimizde çalışan vatandaşlarımızın sayısını arttırmak için gayretle çalıştıklarını görüyoruz. Bu anlamda lokomotif faaliyetlerimiz ve destekleyici çalışmalarımız oldu. İş birliği içerisinde yürüteceğimiz faaliyetlerle 2022 yılında mesleki eğitimlerimizi ve istihdam imkanlarımızı daha da arttıracağımıza inanıyorum.” dedi.

Ağrı’nın iş gücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, istihdam konularında etkinliği ve verimliliği arttırmak amacıyla düzenlenen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, kurum müdürleri ve ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.