DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2079327-1,06%
Ağrı
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan Türk Kızılay Ağrı Şubesine Ziyaret

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan Türk Kızılay Ağrı Şubesine Ziyaret

ABONE OL
17:43 | 31 Mayıs 2022 17:43
Ağrı Valisi Dr. Varol’dan Türk Kızılay Ağrı Şubesine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Türk Kızılay Ağrı Şubesine ziyarette bulundu.

Afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak misyonu ile Türkiye’de ve dünyada insanların en zor anlarında yanında olan Türk Kızılay’ın Ağrı Şubesini ziyaret eden Vali Varol, Koronavirüs sürecinde fedakarca yürüttükleri çalışmaları dolayısıyla çalışanlara vatandaşlarımız adına teşekkürlerini iletti.

Vali Varol yaptığı açıklamada, “İnsanların en önemli varlığı olan canlarıyla sınandığı, çaresizlik içinde güvende hissetmeye ihtiyaç duyduğu bir süreçte, pandemi döneminde Devletimizin tüm dünyaya örnek olacak şekilde sürdürdüğü mücadelede Türk Kızılay, imkanları doğrultusunda, gönüllüleriyle sürecin çok önemli bir destekçisi oldu. Geçmişten gelen çok büyük bir mirası taşıyan ve gönüllülük kavramı ile gençlerimizi hayırlı ve güzel işlere yönlendiren Türk Kızılay Ağrı Şubesinin, heyecanının yarattığı enerji ile çok büyük bir gayret içerisinde olduğunu biliyor, çalışmalarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarı ile yürüteceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Çalışanlara tek tek başarı belgesi takdim eden Vali Varol, Türk Kızılay’ın insanlık adına önemli görevler üstlendiğini ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ifade etti. Daha sonra Türk Kızılay Ağrı Şubesinde incelemelerde bulunan ve her gün yaklaşık 3 bin 200 kişiye sıcak yemek ulaştıran yemekhaneyi ziyaret eden Vali Varol, çalışanlara kolaylıklar diledi.

İncelemelerini el sanatları atölyesinde sürdüren Vali Varol, Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği halinde yürütülen, hayat boyu öğrenme parolasıyla bireysel ve toplumsal gelişimi destekleyen hat, naht, filografi, amigurumi çalışmaları ve el nakışları kurslarına katılım gösteren kursiyer ve Türk Kızılay gönüllüleri ile bir araya gelerek el emeği göz nuru eserleri büyük bir ilgi ile inceledi. İncelemelerinin ardından yetkililerle çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Varol, Türk Kızılay Ağrı Şubesi Başkanı Orhan Tatlı’dan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı V./Hamur Kaymakamı Kerem Türker eşlik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.