DOLAR 32,5446 0.01%
EURO 34,9749 0.33%
ALTIN 2.425,880,13
BITCOIN 2078224-3,21%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan İsmet Bulut İlkokulu ve Ortaokuluna Ziyaret

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan İsmet Bulut İlkokulu ve Ortaokuluna Ziyaret

ABONE OL
13:30 | 05 Ocak 2022 13:30
Ağrı Valisi Dr. Varol’dan İsmet Bulut İlkokulu ve Ortaokuluna Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Baloluk Köyü’nde bulunan İsmet Bulut İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

Eğitim alanındaki çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Merkeze bağlı Baloluk Köyü’ndeki İsmet Bulut İlk/Ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Ağrı Valisi, okulda incelemelerde bulunarak okulun sosyal, kültürel, sportif ve akademik faaliyetleri ile öğrenci kapasitesi hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından sınıflarında ziyaret ettiği anasınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Vali Varol, öğrencilerle yakından ilgilenip onlarla etkinlik yaptı. Sınıf ziyaretlerini sürdüren Vali Dr. Osman Varol, geleceğin teminatı gençlere her konuda çok güvendiklerini belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Ziyareti sırasında Vali Dr.Varol, hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak merkezi sınava ve ortaöğretime geçmeye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri ile sınıflarında bir araya geldi. Engelli vatandaşlara karşı duyarlı olarak işaret dili öğrenen ve İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okuyan gençlerle bir süre sohbet eden Vali Varol, İstiklal Marşı’nı, farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunun bilincinde olarak okuyan öğrencileri tebrik etti.

Son olarak, öğretmenlerle Konferans Salonu’nda buluşan Vali Varol; öğretmenliğin zor, meşakkatli ve sabır isteyen bir meslek olduğunu vurgulayarak öğrencilerin gelişiminde ve yarınlara hazırlanmasında ailelerle birlikte öğretmenlere de çok büyük ve önemli görevler düştüğünü belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.