DOLAR 32,5910 0.11%
EURO 35,0220 0.42%
ALTIN 2.417,70-0,21
BITCOIN 2098231-3,22%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan, Ağrı GSİM Yeni Hizmet Binası’na İnceleme

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan, Ağrı GSİM Yeni Hizmet Binası’na İnceleme

ABONE OL
16:46 | 03 Ocak 2022 16:46
Ağrı Valisi Dr. Varol’dan, Ağrı GSİM Yeni Hizmet Binası’na İnceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulunarak, yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan tarafından karşılanan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamak, karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımını sağlayıcı öneriler geliştirmelerine olanak tanımak amacıyla faaliyet yürüten Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Ağrı Valisi, gençlere sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmak üzere donatılan binada, raylı sistemli ve tam donanımlı arşivde incelemelerini sürdürdü. Ardından, isminin verildiği ve bugün faaliyete açılan 150 kişi kapasiteli “Dr. Osman Varol Konferans Salonu’nda inceleme gerçekleştiren Vali Varol, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın tüm donanımlarıyla Ağrı’ya ve gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yaptığı ziyarette incelemelerini tamamlayan Vali Dr. Varol, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Ağrı Spor Şube Müdürü ve yetkililerle Çalışma Toplantısı gerçekleştirerek il genelinde halihazırda yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.