DOLAR 32,4900 -0.17%
EURO 34,9679 0.33%
ALTIN 2.438,660,65
BITCOIN 20972220,06%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Ağrı Valisi Dr. Varol’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

ABONE OL
13:03 | 01 Mayıs 2022 13:03
Ağrı Valisi Dr. Varol’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde çok önemli görev üstlenen işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü.

Bütün ülkelerde birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, tüm görüşlerin emeğin kutsallığı etrafında birleştiği özel bir gündür. Hangi sektör olursa olsun emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük bir rol oynayan çalışanlarımız, ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibidir.

Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple, son yıllarda emekçilerimizin çalışma hayatı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Devletimiz, bundan sonra da çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürecektir.

Bu vesileyle; çalışan, üreten bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” sözleriyle işçi ve emekçi tüm vatandaşların gününü kutladı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.