DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075865-1,76%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Ağrı Valisi Dr. Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

ABONE OL
14:17 | 02 Mayıs 2022 14:17
Ağrı Valisi Dr. Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı dolayısıyla Ağrı Valiliği himayesinde düzenlene bayramlaşma programına katılan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bayramın ilk gününde görevi başında olan personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Burçin Uysal Öğretmenevinde, Ağrı Valiliği himayelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Dr. Varol, “Koronavirüs’ün etkisini kaybettiği, bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı bugün; manevi huzur içerisinde idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor; bayramınızı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Bayramlaşma Programında Ağrı Valisi’ne 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Vali Yardımcısı/Hamur Kaymakam V. Kerem Türker, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, İl Jandarma Komutan V. Albay Metin Günal ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

 

Vali Varol’dan, Sevgi Evleri Sitesi’ne Ziyaret

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine Çocuk Evleri Sitesinden başladı.

Devlet himayesinde huzurlu bir yaşam sürdüren çocuklarla bir araya gelen Vali Varol, yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiği çocuklarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çocukların bayram coşkusuna ortak olan Ağrı Valisi, çeşitli hediyeler verdiği evlatlarla oyunlar oynadı. Çocukların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali Varol, kurum personeline kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini noktaladı.

 

Vali Varol, Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Çalışan Personelin Bayramını Kutladı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi ziyarette bulunarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelin de bayramını kutladı.

Ziyaretlerine 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından başlayan Vali Varol, şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı ve görevinin başında milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarının, ana ocağından uzakta Peygamber ocağında bayramını geçiren Mehmetçiğin de Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Polis Uygulama Noktasında ziyaretlerini sürdüren Vali Varol, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamayı, devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen kahraman polislerimizle bir araya geldi. Vali Varol, köklü bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatımızın, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren mensuplarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Polis Uygulama Noktasının ardından Ağrı Valisi, zor zamanlarda elimizden tutan, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunması noktasında fedakarca görev yürüten sağlık çalışanlarını Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Hastanede tedavi gören vatandaşları da odalarında ziyaret eden Vali Varol, bir süre sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığı hemşerilerimize acil şifalar diledi.

Daha sonra, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde görevi başında çalışmalarını sürdüren Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Vali Varol, görevli personelin bayramını kutladı.

Ardından, Hamur İlçe Jandarma Uygulama Noktasına ziyarette bulunan Vali Varol; asayişten teröre, toplumsal olaylardan trafiğe, kaçakçılık suçlarından organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar, geniş bir yelpazede başarıyla görev yapan, görevlerinin ifasında gösterdikleri fedakarlık ve feragat örneğiyle yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuş olan jandarmamızın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.