DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol Babalar Günü Mesajı Yayımladı

Ağrı Valisi Dr. Varol Babalar Günü Mesajı Yayımladı

ABONE OL
17:26 | 19 Haziran 2022 17:26
Ağrı Valisi Dr. Varol Babalar Günü Mesajı Yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ağrı Valisi Dr. Varol’un mesajında, “Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenen, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakarlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sonsuz güven ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı babalarımız; tecrübeleriyle her zaman yol gösteren, hayatı boyunca ailesi için tüm imkanlarını seferber eden, her zorluğun üstesinden gelen ulu birer çınardır.

Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcayan, bu özellikleri ile her türlü övgüyü, saygıyı ve sevgiyi hak eden babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.