DOLAR 32,3487 0.29%
EURO 35,1297 -0.05%
ALTIN 2.310,201,45
BITCOIN 22937433,74%
Ağrı

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Varol, Ağrılılarla bayramlaştı!

Ağrı Valisi Dr. Varol, Ağrılılarla bayramlaştı!

ABONE OL
19:08 | 24 Nisan 2023 19:08
Ağrı Valisi Dr. Varol, Ağrılılarla bayramlaştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Osman Varol, koordinatör vali olarak görevli olduğu Kahramanmaraş’tan Ağrı’ya döndüğü ilk gününde Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Dr. Varol, çocuklarla da yakından ilgilenerek verdiği hediyeler ile onları mutlu etti. Vatandaşların çay tekliflerini geri çevirmeyen ve her fırsatta vatandaşlarla buluşan Ağrı Valisi, Ağrılı vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretlerinde, Ağrı İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın ve Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ile birlikte esnafları tek tek gezen Vali Dr. Varol, “Uzun bir süre sonra Kahramanmaraş’taki vazifemize ara vererek Ağrı’ya döndük. Ayağımızın tozuyla şehrimizin merkezinde hemşehrilerimizle buluştuk, selamlaştık, bayramlaştık. Şimdi Ağrı’mız için, devam eden ve başlatacağımız projeler için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.