DOLAR 32,5535 0.13%
EURO 35,0099 -0.1%
ALTIN 2.440,000,17
BITCOIN 21036270,78%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Ziyaretçi Kabulü

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Ziyaretçi Kabulü

ABONE OL
01:41 | 25 Haziran 2020 01:41
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Ziyaretçi Kabulü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, yeni görevi nedeniyle oldukça yoğun ziyaretçi kabulü gerçekleştiriyor, Vali Varol ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini iletti.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay ve Doğubayazıt Ağır Ceza Reisi Erhan Emre, Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tarım ve Orman İl Müdürü, Tarım ve Kırsal Kalk. Dest. Kurumu Müdürü, Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürü, Orman İşletme Müdürü, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü, Meteoroloji Müdürü, Orman ve Su İşleri Müdürü, DSİ Müdürü; Vali Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Eleşkirt Yücekapı Belde Belediye Başkanı Nurettin Öztürk ve Eleşkirt Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selami Demirtaş; Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.


Ağrı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan, Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği İl Başkanı Orhan Çelebi, Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Anadolu Ajansı Muhabiri Abdullah Söylemez; Vali Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Dr. Osman Varol; Gençlik Spor İl Müdürü Cihan Demir ve Müdür Yardımcısı Cemil Budak, Ziraat Bankası İl Müdürü Faruk Akyel, Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Şirin Tuncer ve PTT Ağrı İl Müdürü Kerem Öztürk’ün hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etti.

Ağrı Doğa Koleji Müdürü Engiz Eskin ve yönetim kurulu üyeleri; Ağrı Bahçeşehir Koleji sahibi Mehmet Zeki Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.