DOLAR 32,5167 -0.08%
EURO 34,9708 0.35%
ALTIN 2.434,160,47
BITCOIN 2077867-3,87%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Gündemi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Gündemi

ABONE OL
00:12 | 02 Temmuz 2020 00:12
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Yoğun Gündemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, yeni görevine  başladıktan sonra yoğun hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, iade-i ziyaretlerini de gerçekleştirmeye devam ediyor

Vali Varol ,12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Murat Gelen’e  bir iade-i  ziyaret gerçekleştirdi

Vali Varol, tugay önünde Albay Gelen tarafından karşılandı.

Ziyaretinin anısına Şeref Defterini imzalayan Vali Varol, Albay Gelen ile makamında bir süre görüştü.

Tugay Komutanlığını Ziyaretinin ardından, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Emin Oral Bülbüloğlu’na iade-i ziyarette bulundu. Vali Varol’a ziyaretinde Vali Yardımcısı Ömer Faruk Tuncer eşlik etti.

İl Müdürü Bülbüloğlu ve kurum yöneticileri tarafından hizmet binası önünde karşılanan Vali Varol, İl Müdürü Bülbüloğlu ile makamında bir süre görüştü.

Kurum içerisinde incelemelerde bulunan Vali Varol, İl Müdürü Bülbüloğlu ve kurum personeliyle çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Varol; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları, kamuya ait yatırım projeleri, çevresel denetimler, genel personel durumu, kurumun sorumluluk alanıyla ilgili bilgi aldı.

Vali Varol’a Hayırlı olsun ziyaretleri

Eleşkirt Tahir Belde Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Ergül Tenekeci ve AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç; Valimiz Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Vali Dr.Osman Varol; İ.Ç.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Dek. Yrd. Dr. Ömer Çınar, İ.Ç.Ü. Bilgi İşlem Daire Başkanı Ömer Okucu, Ağrı Valiliği SODES Çalışanları Ümit Şahin ve Adem Bakşi, İdare ve Denetim Müdürü Şevket Sekman’ı makamında kabul etti.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Müftü Yardımcısı ve ilçe müftüleri; Valimiz Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Varol; Turizm Tanıtım Platformu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Murat Şahin, Ağrı Jokey Kulübü Derneği Başkanı Yunus Polat ve dernek üyeleri, Ağrı Spor Taraftar Grubu Barikat04 temsilcisi Oğuzhan Beyazoğlu ve grup üyesi hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etti.

Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürü Yalçın Ün, Müdür Yardımcısı ve Ağrı Meteoroloji İl Müdürü İbrahim Yerlikaya; Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.