DOLAR 32,3837 0.18%
EURO 35,0022 -0.26%
ALTIN 2.324,410,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un İlk Gün Mesaisi Yoğun Geçti

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un İlk Gün Mesaisi Yoğun Geçti

ABONE OL
23:17 | 19 Haziran 2020 23:17
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un İlk Gün Mesaisi Yoğun Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı’ya atanan Amasya Valisi Dr. Osman Varol’un Ağrı’da  göreve başladığı ilk günü oldukça yoğun geçti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzre Ağrı’ya gelen  İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy’u karşılamak üzre Belediye Başkanı Savcı Sayan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin  ve üst düzey yetkililerle Ahmedi Hani Hava limanında hazır bulundular.

Karşılamanın ardından, Bakan Yardımcısı Ersoy, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ile birlikte valiliğe geçerek, Vali Varol’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Vali Varol ziyaret ile ilgili : Mesaimizin ilk gününde, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanımız Org. Sn Arif Çetin ilimizi teşrif ettiler ve Valiliğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bizleri onurlandırdılar.Kendilerine teşekkür ediyorum, dedi. Ziyaret  günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Temaslarını sürdüren İçişleri Bakın Yardımcısı Ersoy, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Vali Dr. Osman Varol ile birlikte Patnos Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret ederek Mehmetçikle bir araya geldiler.

İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı  Orgeneral Arif Çetin, Vali Dr. Osman Varol ile birlikte,  Belediye Başkanı Savcı Sayan’a bir ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Sayan:Ziyaretleriyle belediyemizi onurlandıran İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy, Valimiz Dr. Osman Varol ve Jandarma Bölge Komutanı Semih Okyar’a teşekkür ederim, dediler…

.

Vali Varol ayağının  tozuyla esnaf ziyaretlerine çıkarak vatandaşlarla, esnafla görüşerek,  hal hatır sordu, kazançlarının bereketli ve bol olması temennilerinde bulundu.

Yeni valilerini  aralarında gören vatandaş ve esnaf ilk anlık şaşkınlığını giderdikten sonra sevinçlerini ifade ettiler..

Vali Varol Cumhuriyet Caddesi esnafını ihmal etmedi, onları da ziyaret ederek hasbıhal etti.Bu ziyaretler esnafı çok memnun ve mutlu etti, inşallah sayın valimiz sık sık aramızda görürüz diye temennide bulundular..

Vali Varol; Ağrı Şehidi Vefa Çelik’in ailesine bir ziyarette bulunarak acılarını paylaştı

Şehid Vefa Çelik’in babası Naman Çelik Annesi Hüsna Çelik ve yakınlarına “Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Bizler, onun zaman şehit ailelerimizin yanındayız” dedi

 

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.