DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Diyadin Ziyaretleri

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Diyadin Ziyaretleri

ABONE OL
21:49 | 07 Temmuz 2020 21:49
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Diyadin Ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol bugün Diyadin’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.Ziyaretinde Vali Varol’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Hükümet Konağı bahçesinde Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Varol, Kaymakam Doğan İle makamında bir süre görüştü.

  

Makam görüşmesinin ardından Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Vali Varol; ilçenin tarihi, nüfusu, ekonomisi, eğitimi, coğrafi ve kültürel durumu hakkında Kaymakam Doğan’dan bilgi aldı.

  •  

Hükümet Konağındaki incelemeleri sonrasında Valimiz Dr. Osman Varol, Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan ve kurum personeli ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Varol’un ikinci ziyareti Diyadin Kanyonu

Vali Dr. Osman Varol, Diyadin Kanyonu’nda incelemelerde bulundu.

Vali Varol’a ziyaretinde; Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Valimiz Dr. Osman Varol; şehrimizin önemli doğal güzelliklerinden biri olan ve turizm açısından büyük potansiyele sahip Diyadin Kanyonu’nda incelemelerde bulunarak, Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan’dan kanyon hakkında bilgi aldı.

Vali Varol incelemeleri sonrasında, Diyadin Kanyonu’nda bulunan Millet Bahçesi’ni ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali Varol, vatandaşlarımızın istek, talep ve sorunlarını dinledi

 

 

 

Yeni evlenen bir çift ile bir araya gelen Valimiz Dr. Osman Varol, aile birliğinin önemine vurgu yaparak mutluluklar diledi.

Vali Dr. Osman Varol’un son ziyaretini Diyadin İlçe Emniyet Amirliğine yaptı

Ziyaretinde Vali Varol’a; Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

İlçe Emniyet Amiri Halil İbrahim Karakaş ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Emniyet Amiri Karakaş ile makamında bir süre görüştü.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.