DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074200-1,99%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Babalar Günü Mesajı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Babalar Günü Mesajı

ABONE OL
12:33 | 21 Haziran 2020 12:33
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Babalar Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Varol, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Babalık, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en güçlü duygulardan biridir. Kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünen babalarımız çocukluk yaşlarında idol, gençlikte yol gösterici rehber, orta yaş için ise tecrübeleriyle bilgeliğin timsalidir.

Güven ve sorumluluk duygularının en güzel örneklerini sergileyen babalarımız; sonsuz sevgi ve özveriyle aynı zamanda bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimiz olmaktadır. Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir.

Devletimize, milletimize, toplumumuza ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmemiz, babalarımızın bizlerden en önemli beklentisidir. Bu haklı beklentiyi karşılayabilmek için var gücümüzle çalışmalı ve bu sayede onların bizlerle gurur duymasını sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.