DOLAR 32,5915 0.35%
EURO 34,8715 0.38%
ALTIN 2.493,440,37
BITCOIN 21137224,17%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’dan Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’dan Güvenlik Güçlerine Ziyaret

ABONE OL
00:07 | 21 Haziran 2020 00:07
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’dan Güvenlik Güçlerine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bugün bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, ilk ziyareti il genelinde huzur ve asayişin tesisini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ve ardından İl Emniyet Müdürlüğü oldu.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, Komutan Yardımcıları ve tören mangası tarafından karşılanan Vali Varol, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Komutanlık Şeref defterini imzalayan Vali Dr. Osman Varol, hizmet binasını gezerek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ile makamında bir süre görüştü.

 

Sonrasında Vali Dr. Osman Varol İl Jandarma Komutanlığında, çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bir ziyaret yapan Vali Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve polis mangası eşliğinde karşılandı ve günün anısına ziyaret fotoğrafları çekildi.

  

Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Dr. Osman Varol, daha sonra İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile makamında bir süre görüştü

Vali Dr. Osman Varol, ziyaretinin devamında İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Emniyet müdürlüğü ziyaretinin akabinde, makamına dönen Vali  Osman Varol, İl Sağlık Müdürü Vekili Feyzullah Özcan ve diğer birim yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, ilimizde faaliyet sağlık hizmetlerinin genel durumunun değerlendirilmesi yapıldı.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.