DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ”Hayırlı Olsun Ziyaretleri” Devam Ediyor

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ”Hayırlı Olsun Ziyaretleri” Devam Ediyor

ABONE OL
22:46 | 23 Haziran 2020 22:46
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ”Hayırlı Olsun Ziyaretleri” Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, yeni görevi nedeniyle  hayırlı olsun ziyaretine gelen ziyaretçilerini makamında kabul ederek güzel dilek ve temennilerini kabul ediyor.

Bugün de oldukça yoğun bir programı olan Vali Varol, ziyaretçilerini kabul etmenin yanı sıra, kendileri de  çeşitli ziyaretleri programına dahil ettiler.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut, Göç İdaresi İl Müdürü Mücahit Yumak, Gürbulak Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Kadri Karakuş, Halk Bankası Ağrı Şube Müdürü Erkan Güven; Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.Vali Varol  kendilerine bu nazik ziyaret için teşekkür ettiler.

 

İlçe Belediye Başkanlarından Vali Dr. Osman Varol’a Ziyaret

Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve Patnos Dedeli Belediye Başkanı Reşit Kıvanç; Vali Dr. Osman Varol’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.Vali Varol kendilerine bu nazik ziyaret için teşekkür ederken,günün  anısına hatıra fotağrafı çektirdiler.

AK Parti İl Genel Meclis Üyelerinden Vali Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyareti.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat İbik, Ticaret İl Müdür V. Mehmet Şakir Pelit, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Necati Oruk ve Diyadin O.S.B. Müdürü Tekin Adıgüzel; Valimiz Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Derneklerden Vali Varol’a Ziyaret

Ağrı Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Çetin Kaçar ve dernek üyeleri, Doğubayazıt Muharip Gazileri Derneği Başkanı Resul İlhan ve dernek üyeleri; Valimiz Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir ve dernek üyeleri, Valimiz Dr. Osman Varol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Dr. Osman Varol,  ziyaretçi kabulünün  ardından  Cumhuriyet Caddesi’ne giderek esnaf ziyaretinde bulundu. Ticari faaliyetleri ve işleri hakkında bilgiler alan Vali Varol, esnafın yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi.

Cumhuriyet Caddesi esnafı, Vali Dr. Osman Varol’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaf, isteklerini ve şikayetlerini birinci ağızdan Valimize iletebilmenin mutuluğunu belirterek; Vali Varol’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Vali Dr. Osman Varol’dan Start-Up Cafe ziyareti

#KODLAAĞRI Projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptıkları robotik çalışmaları tek tek inceleyen Vali Varol, öğrencilerden bilgiler aldı.

Vali Dr. Osman Varol, İl Halk Kütüphanesini ziyaret ederek Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) yapılan motivasyon ziyaretinde bulundu. Öğrencilerimizle sınava hazırlıkları konusunda sohbet eden Vali Varol , öğrencilere başarılar diledi.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.