DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol gençlerle bir araya geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol gençlerle bir araya geldi

ABONE OL
21:22 | 21 Aralık 2021 21:22
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol gençlerle bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmaları kapsamında Abdurrahim Avrasi KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda gençlerle bir araya geldi.

Öğrencilerle buluşma gerçekleştiren Vali Dr. Varol, sohbet havasında geçen söyleşide gençlerin sorularını yanıtlayarak onların hayallerini, projelerini ve Ağrı’yı konuştu.

Öğrencilere dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri olanağı tanıyan,  bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen, psiko-sosyal servislerinde koruyucu ruh sağlığı hizmeti veren KYK Yurdu’nda öğrencilerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Dr. Varol, gençlerin gözündeki ışığın ve yüzlerindeki gülümsemenin motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Ağrı Valisi gençlerle bir süre sohbet ederek, yürütülen projelerle eğitimden spora, sanattan teknolojiye her alanda destekte bulunan gençlerin attığı her adımında yanlarında olduğunu ve her zaman da olacağını vurguladı.

Söyleşinin ardından öğrencilerle yemekhanede yemek yiyen Vali Dr. Varol, talep ve önerilerini dinlediği gençlerin ihtiyaçlarının tespit edilmesini çok önemsediklerini ifade etti.

Ziyaretleri sırasında Vali Dr. Osman Varol, Abdurrahim Avrasi KYK Kız Öğrenci Yurdunda kurulan ve öğrencilere yönelik sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenleyen; gönüllülük, çevre bilinci, sosyal sorumluluk projeleri, tarihi ve kültürel gezilerin de yer aldığı çok geniş bir yelpazede hizmet sunan Genç Ofis’te incelemelerde bulundu.

Öğrencilerin güler yüzleri ile ağırlanan Vali Dr. Varol, çekilen hatıra fotoğrafının ardından geleceğin teminatı olan gençlere başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.