DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BITCOIN 22782851,11%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı yayımladı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı yayımladı

ABONE OL
13:51 | 29 Ekim 2021 13:51
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 Vali Dr. Varol, “Şanlı bir tarihe ve yüksek bir medeniyet birikimine sahip olan yüce milletimizin bayramını, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutlamanın gururunu, coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelemizin ardından 29 Ekim 1923’te ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesiyle taçlandırılan Cumhuriyet, milletimizin azim ve kararlılığı ile vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, sahip olduğu vizyonla daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecan ve şevkle mücadele eden bir milletin bugünkü nesillere en değerli armağanıdır.

 

Cumhuriyeti ilelebet müdafaa ve muhafaza edecek, tarihi mirasın sorumluluğunu hissederek bugünü kavrayıp geleceğe ışık tutacak ilme, irfana, vicdana ve mücadele ruhuna sahip olan nesiller yetiştirmek en önemli vazifemizdir. Bu vazifeyi yerine getirirken, atalarımızın emaneti olan cennet vatanımızı gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke olarak bırakmak için 100’üncü yılına heyecan ve büyük bir gururla yaklaştığımız Cumhuriyetimizin verdiği güçle el ele gönül gönüle çalışarak geleceğe güvenle yürüyeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla bu toprakları vatan kılarak bizlere böylesine güzel bir ülke armağan eden tüm aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor; Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.