DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi, Ağrılı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi, Ağrılı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
19:30 | 07 Temmuz 2022 19:30
Ağrı Valisi, Ağrılı Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında Doğubayazıt’a bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Varol’un yanı sıra, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, kurum/kuruluş müdürleri, il/İlçe protokol üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Varol, düzenli olarak yapılan bu toplantılar sayesinde muhtarların aracılığıyla vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin hızla giderildiğini vurgulayıp toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Mahalle ve köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla muhtarların her birinin istek ve taleplerini tek tek dinleyip ilgili kurumların bu hususlarda yürüttükleri faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Varol, köy ve mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında ilgili kurumlara talimat verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.