DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072636-1,45%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı, Vali Dr. Osman Varol’la Yeni Bir Sayfa Açıyor

Ağrı, Vali Dr. Osman Varol’la Yeni Bir Sayfa Açıyor

ABONE OL
11:34 | 29 Haziran 2020 11:34
Ağrı, Vali Dr. Osman Varol’la Yeni Bir Sayfa Açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’mız valilerden yana oldukça şanslı, keşke diyorum valilerimiz gibi diğer bürokratlarımız da bugüne  Ağrı’mızı sahiplenmiş olsalardı, Ağrı’mız bunca sıkıntının sorunun altında inlemezdi.

Vali Elban döneminde Ağrı oldukça verimli güzel hizmetler aldı, Vali Elban’ın yaptığı hizmetler asla unutulamaz, Ağrı’ya ismini mıhladı ve yeni görev yeri Adana’ya tayin oldu, kendilerine yeni görevinde  başarılarının devamını diliyoruz.

Çok güzel bir söz vardır, ” İsteyince, Çalışınca Oluyor” evet bir işi başarmak için önce istemek lazım, özveri lazım, kendini işine adamak lazım, istedikten  ve çalıştıktan sonra başarılamayacak iş yoktur.

Bulunduğun yeri özümsemek, önemsemek lazım!

Ağrı yıllardır hep bir umutla yaşadı, sıkıntılarımız, dertlerimiz bitecek diye seçilenlere, atananlara büyük umutlar bağladı ama Ağrı’nın makus talihi midir nedir  bilemiyorum, çoğunlukta umutları soldu gitti ve Ağrı olduğu yerde saymaya devam etti.

Ağrı’nın  Vali Elban’la açılan ufku, inşallah yeni valimiz Dr. Osman Varol’la devam edecek ve çok daha güzel günlere doğru gidecek..

Val Elban kayyumluk döneminde çıtayı oldukça yükseltti, genç, dinamik, özverili, ufku açık yeni valimiz  Dr. Osman Varol inşallah bu çıtayı daha da yükseklere çıkaracaktır.

Vali Varol göreve başlar başlamaz, kurum ve kuruluşlardan, dernek ve vakıflardan gelen yoğun ziyaretçi kabulünün yanı sıra, daha ilk günlerde vatandaşların arasına karışması, esnaflarla bir araya gelmesi onları ziyaret ederek sohbet etmesi ve ilimizin üretim noktalarına yaptığı ziyaret ve incelemeler içimize umut ekti.

Vali Varol’un son görev yeri Şehzadeler Şehri Amasya’da çok sevildiği ve  oradan ayrılması ile Amasya’lılar arasında büyük  üzüntü yarattığını öğrendik.Ne güzel böyle sevilmek, arkasında sevenlerinin hayır dualarıyla oradan ayrılmak.

Vali Varol’un, nasıl ki; Amasya’nın önünü açtıysa, Nuh’un Kenti Ağrı’yı da ekonomik kalkınma ve istihdam alanında daha güzel noktalara getireceğine inanıyoruz.

Azimli ve özverili Vali Varol’un  KOBİ Merkezini ziyaretinden sonra  kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında

”İstihdam yaratmak en önemli önceliklerimizden olacak” sözleri ile Ağrı’yı güzel günler bekliyor umudu sarıyor içimizi.

Vali Varol’un, kendinden önce başlayan projelerin devamını getireceği ve  farklı alanlarda istihdam yaratacak yeni projelerle Ağrı’nın kanayan yarası İSTİHDAM SIKINTISINA neşter vuracağına inanıyoruz.

Ağrı’da ”Tarım ve Hayvancılık” işlenmemiş bir cevher gibi duruyor,  Vali  Varol’un;  Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yaptığı iade ziyaret sonra yaptığı açıklamalarda, ”Tarım, hayvancılık ve bunlara dayalı sanayi dallarında Ağrı’mızın büyük potansiyelini harekete geçirmek ve gelirlerini arttırmak için çok önemli projelere imza atacağız” sözleri içimizi ferahlattı, nihayet  bu alan da faaliyete geçecek ve Ağrı’da yeni istihdamlar kazanılacak, büyük potansiyele sahip tarım ve hayvancılık  canlanacak.

Ağrı’nın nüfus açısından en yoğun ilçelerinden olan Doğubayazıt’ta, dünya da eşi benzeri olmayan yapımı 99 yılda tamamlanan, Topkapı Sarayından sonra Türkiye’de en önemli eserler arasında yer alan İshak Paşa Sarayına yaptığı ziyaret sonrası ”Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği, bölgenin mücevheri olan bu eserin daha fazla ziyaretçi ile buluşması için yoğun çalışmalar yürüteceğiz.” İfadeleri ile Ağrı’nın turizm potansiyelini de harekete geçireceğini  görüyoruz.

Ağrı’nın turizm ( inanç turizmi) açısından  yurt içi ve  yurt dışında da ciddi bir tanıtıma ihtiyacı var, Valİ  Varol’un bunu da çok iyi değerlendireceğine inanıyoruz.

Değerli dostlar, başta da dediğim gibi Ağrı valilerimiz açısından şanslı bir il, inşallah Vali Dr. Osman Varol ile bu şansını sürdürecektir.

Sağlıcakla kalın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.