DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8203 0.19%
ALTIN 2.512,971,17
BITCOIN 20919091,45%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yılmaz’ın Berat Kandili Mesajı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yılmaz’ın Berat Kandili Mesajı

ABONE OL
16:52 | 07 Nisan 2020 16:52
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yılmaz’ın Berat Kandili Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vasip YILMAZ Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı,Yılmaz mesajında:

İnsanlık aleminin zor bir zamandan geçtiğini belirterek, bu mübarek gecelerin yaşanan sıkıntıların ve Koronavirüs illetinin son bulmasına vesile olması dileğinde bulundu.

YILMAZ: Berat Kandili’nin, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınılan, ilahi lütuf ve bereketlere erişilen müstesna zaman dilimlerinden biri olduğunu ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz 11 ayın sultanı ramazanın müjdecisi Berat Kandilinde, gönül huzurumuzun, kardeşliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Berat gecesinin, bağışlanma gecesi olduğunun bilincine vararak hayatımızla ilgili bir muhasebe yapıp, tövbe etmeli ve rabbimizin mağfiretinin doruk noktaya çıktığı bu geceyi en güzel şekilde ihya etmeliyiz. Böylesi manevi derinliği yüksek olan gecelerde yüce Yaradanın ilahi mesajına kulak verip, Peygamber Efendimizin (S.A.V) üstün ahlakını kendimize örnek almalıyız.

İbadet ve dualarımızla Allah’a yaklaştığımız Berat Kandili, gönül dünyamızı temizlemek için bir fırsattır. Bu kutlu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim, ülkemiz, ilimiz ve tüm Müslümanlar için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutlar, insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.