DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2275147-0,40%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Sevdalıları, Ağrı Düşmanları

Ağrı Sevdalıları, Ağrı Düşmanları

ABONE OL
00:47 | 26 Ekim 2020 00:47
Ağrı Sevdalıları, Ağrı Düşmanları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteciler Gününden bu güne 5 gün geçti, Ağrı’da yerel ve ulusal basın sus pus, o gün toplantıda Başkan Savcı Sayan bugüne kadar yapılanları ve yapacaklarını anlattı, Ağrı’nın çok önemli 3 problemine dikkat çekti ve basında kendisine ses olmasını istedi, sizden susmanızı değil Ağrı’nın acil çözüm bekleyen sorunlarında kendisine yardımcı olmanızı istedi, arkanızdayım sizin için canımı veririm korkmayın ses olun dedi.. Maalesef bugüne kadar kimsenin eli, Ağrı’nın menfaati olacak çözümler için kalemine gitmedi ama karalama haberleri için sanki pusuda bekliyorlar, siz Ağrı’yı düşünün, Ağrı için elinizi taşın altına koyun, Savcı Sayan’ın işlerini  zorlaştırmak için uğraşmayın.

Şunu mu istiyorsunuz? Bıktırma, bezdirme politikalarımızı sürdürelim, Savcı Sayan pes etsin.. (Savcı Sayan sizler gibilerin tahriklerine gelmez, asla pes etmez, o Ağrı’ya aşık bir adam bunu sakın unutmayın) İyi de sizin düşmanlığınız kime? Gerçekten merak ediyorum,  Ağrı’yı tekrar  örgütün kucağına mı atmak istiyorsunuz, huzur size batıyor mu? Çoluk çocuk uyuşturucunun batağına mı saplansın? Tefecilik devam mı etsin? Mafyacılık yapanlara alkış mı tutacaksınız?

Savcı Sayan,  Gazetecilik günün de basına adeta yalvardı, ”Ağrı’da Zulüm var, Ağrı’da Tefecilik var, Ağrı’da Mafyacılık var, Ağrı’da Sendika baskısı var” bana destek olun, bana ses olun bunlarla savaşalım, gazeteleriniz de yazın diye rica etti. Ne oldu birilerinin nasırlarına fena bastı herhalde ki; onların kalemşörleri sessizliğe büründü, onlar sadece Savcı Sayan’ı karalamak için yalan yanlış yazılarını çok çabuk yazıyorlar ama Ağrı’nın hayrına, menfaatine oldu mu neden se kalemleri köreliyor, el insaf yahu, el insaf.. Siz nerede, hangi topraklarda  yaşıyorsunuz?  Bu kadar Ağrı düşmanı olmayın…Yöneticilerinizi sevmeye bilirsiniz ama toprağından beslendiğiniz, suyunu içtiğiniz bu topraklara düşmanlık yapmayın…

Bakın Belediyenin kasası sıfır, başkan; olmayan parayla burada bişeyler yapma çabasında, Ankara’ya gidiyor ”Ağrı için çalmadık kapı bırakmıyor” nasıl  hizmet getirebilirim diye gerçek anlamda gece gündüz didiniyor, ama bazıları başkan Ankara’da diye dedikodu çarkını çeviriyor, günah tır günah, YAPMAYIN..

Ağrı Belediyesinin  300 Milyon TL. borcunu öteletti, dua edin Savcı Başkan gibi bir cevher var elinizde ama siz bu cevheri işlemeyi bilmiyorsunuz, sadece onun  şevkini kırmak için sistematik bir şekilde üstüne gidiyorsunuz, çok merak ediyorum bundan kazancınız ne olacak?

Siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın, Ağrı’nın projeleri tek tek hayata geçecek, Ağrı yeniden inşa ediliyor, olmayan parayla yollar yapılıyor, olmayan parayla altyapı hizmetleri devam ediyor, olmayan parayla şehir içi ulaşımı en ucuz bir şekilde sağlandı, olmayan paralarla bakın başka neler yapılıyor sadece 2 örnek göstereceğim, diğerlerini bundan sonraki yazımda okuyabilirsiniz.

Et Entegre tesisi, hayvancılık projesini hatırlarsınız! Bununla ilgili bilgileri paylaşıyorum

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı, Hazine Genel Müdürlüğünden bir ekiple Ağrı’ya geldiler, üç pilot il seçmişler Diyarbakır, Erzurum ve Ağrı, bu 3 ilde 2021’in sonuna kadar halka dokunan büyük yatırımlar yapacaklar, Et Entegre Tesisi bunun içinde. Merkez Bankası ve Hazine Ağrı’da büro kuruyorlar, Ağrı’ya özel bir ilgi. özel bir alaka, özel bir önem veriliyor. Hayvancılık Et Entegre Tesislerini hem devlet yapmak istiyor hem de iki yerli firma Konyaşeker ve Askon, Ağrı’mız şanslı..

Ahırlar Projesi,

Şehrin acilen ihtiyacı olduğu projelerden biri; Projenin ihalesi 21 Aralık’ta ilana çıkıyor, TOKİ tarafından yapılacak, protokol ve bütün prosedür  işlemleri tamamlandı, ahır projelerin temeli atılıyor ve hızla bitirilecek, şehrin içindeki bütün ahırlar şehir dışına çıkıyor.

Murat Nehri projesi de bu yıl ihaleye çıkıyor…Bunları biliyor muydunuz? Değerli dostlar biliyorsunuz pandemi nedeniyle her yerde işler yavaşladı bu da bizim için şansızlık mı bilemeyiz ama buna rağmen başkanımız durmuyor ve projeleri için gerçek anlamda büyük çaba sarf ediyor, bazılarının yaptığı dedikodulara kulaklarımızı tıkıyoruz ve önümüze bakıyoruz, elimizden ne geliyorsa başkanımıza destek veriyoruz, Ağrı’mız için elimizdeki CEVHERİN kıymetini biliyoruz…

Güzel günler Ağrı’nın olacak, sağlıkla kalın dostlar…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.