DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758961,97%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Savcı Sayan’la Şahlanıyor!

Ağrı Savcı Sayan’la Şahlanıyor!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Ağrı Savcı Sayan’la Şahlanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün NİKE Firmasının üretim tesislerinin temel atma töreni ve Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde vatandaşlarımızla buluşmak üzere Ağrı’ya geliyor.

Buradan aylarca Ağrı’nın sesini duyan yok mu?  Diye seslendiğimiz zamanları ben unutmadım, inanıyorum ki sizlerde unutmadınız değerli hemşehrilerim, demek ki sesimiz duyulmuş bakın Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan’ı gönderdi ve tüm projelerinde  ben ve bakanlarım arkandayız  diyerek.

Sayan Ağrı’ya geldikten sonra burası adeta bakanlarımızın ikinci evi oldu ve Sayan’ın projeleri ile ilgili olan bakanlar ”tam destek tüm projelerinizin arkasındayız,sizin projeleriniz bizim projelerimizdir, siz isteyin biz yapalım ”diyorlar evet Ağrı’nın çok fazla eksiği, sıkıntısı var, Sayan önce işsizlik ve sağlık alanından başladı, atanan 62 Doktorumuz, gelen yeni ambulanslar, hastanemizin diğer eksikliklerini de biliyor ve acilen seçim sonrası onları da giderecek bunu kendisi defalarca dile getirdi.

Ağrı’ının önüne gerçek anlamda bir altın tepsi içinde hizmetler sunuluyor, bugüne kadar Ağrı’nın görmediği bir alaka ve ilgi, daha ne istiyoruz ki;şayet Cumhurbaşkanımız Savcı Sayan’a inanmasa, güvenmese onu buraya gönderir miydi?

Bizlerin bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi lazım, Vali Süleyman Elban’ın başlattığı Tekstil Kent Projesini, daha göreve gelmeden büyütmek geliştirmek ve Ağrı’daki işsizliğin önünü kesmek için ard arda büyük firmalarla anlaşmalar yapıyor” Sizlerin bildiği iki firma NİKE ve ZARA” diğer büyük firmaların isimleri şimdilik bizde saklı, bu firmalar 31 Mart akşamını seçim sonuçlarını bekliyorlar, Savcı Sayan kazandığında onlarda buraya yatırım için gelecekler, çünkü yatırımcı Sayan’a güveniyor, yatımcılar huzur ve güven istiyor.

Şimdi sorarım size Sayan kaybederse kim gelip o tekstil kente ya da diğer projelere elini sürer, özel firmalar mı? Devlet mi? Kim bugüne kadar bizler için bu kadar çok çabaladı? Sayan giderse Ağrı 40 yıl daha geri gider bunu çok iyi bilmemiz lazım, Ağrı’ya altın tepsi içinde sunulan bu şansa sıkı sıkı sarılmamız lazım diyorum….Gelin hep birlikte Ağrı’nın, çocuklarımızın, kendi geleceğimiz, daha huzurlu, daha güvenli ve kalkınmış bir Ağrı için, Ağrı’ya sahip çıkalım değerli dostlar, bu fırsatı çok çok iyi değerlendirelim, sonra ki pişmanlık fayda vermez…

Sağlıcakla kalın…

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.