DOLAR 32,5078 0.27%
EURO 34,5642 0.17%
ALTIN 2.495,690,52
BITCOIN 2039127-0,75%
Ağrı
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı; Savcı Sayan’la Cumhuriyet Tarihinde Bir İlki Yaşıyor

Ağrı; Savcı Sayan’la Cumhuriyet Tarihinde Bir İlki Yaşıyor

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Ağrı; Savcı Sayan’la Cumhuriyet Tarihinde Bir İlki Yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı şimdiye kadar Cumhuriyet tarihinde hiç yaşamamış olduğu bir ilki yaşadı.

Başkan Sayan’a destek vermek ve yapılacak olan projeleri yerinde görmek,istişare etmek, destek vermek için ilimize gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberinde belediyecilikte, şehircilikte çok değerli, isimleri belediye başkanlığı yaptıkları şehirler ile anılan üst düzey heyet, Ağrı için her türlü destek ve yardımda bulunacaklarını, bilgi ve tecrübelerini aktaracaklarını dün akşam yapılan toplantıda da bizlere ifade ederek bu ziyaretin amacını perçinlediler.

Herkesin bildiği gibi sorunları çok olan bir il Ağrı’mız, bu sorunlara;gerçek anlamda belediyecilik alanında marka olmuş isimlerin, Başkan Sayan’la gönül birliği yapmaları bizleri çok mutlu ettiğini ve onurlandırdığını söylemek isterim…Bu onuru ve mutluluğu bize ilk kez yaşatan başkanımıza şükran duyuyoruz.

Bakın dün akşam yapılan toplantıda Sayın Özhaseki’in şu sözler çok çok önemli; Ağrı’ya Başkan Sayan’a destek vermek için buradayız, yapılacak projeler üzerinde konuşacağız, ne nasıl yapılır karar verilecektir, Ağrı’nın parlayan bir yıldız olması için hepimiz elimizden ne geliyorsa yapacağız demesi, artık Ağrı’da hummalı çalışmaların başlayacağını gösteriyor.

Bizler millet olarak sabırsız insanlarız, Savcı Sayan göreve geldiğinden itibaren kendisinden hemen,derhal sorunların giderilmesini bekleyen ve düşündüklerimiz olmadı mı acımasızca eleştirmeyi kendimizde hak görüyoruz.
Temel atılmadan bina nasıl inşa edilmezse, projelerin de ön çalışmaları yapılmadan işleme başlanılmaz diye buradan birkaç kez yazdığımı hatırlıyorum, işte şimdi bir kez daha görüyoruz Başkan Sayan’ın verdiği sözlerinin arkasında olduğunu ve projelerinin hayata geçeceğini.

Bir düşünün, Ağrı bugüne kadar kendi alanlarında marka olmuş, tecrübeli belediye başkanları, milletvekilleri, genel başkan yardımcılarından oluşan üst düzey yetkilerle donatılmış, Ağrı için adeta seferberlik ilan etmiş, ilgi ve alakalarını Ağrı’da odaklamış böyle bir heyeti burada gördümü? Ve böyle bir alaka ve büyük bir destek hangi belediye başkanının ve kentin arkasında var?

Bu bize şunu gösteriyor; Ağrı güzel günlere doğru yol alıyor, Türkiye’nin marka şehri olmak için yapılacak çalışmalar start alıyor, haydi hayırlısı olsun inşallah…

Bizler Sayın başkanımız Savcı Sayan’ın arkasında duracağız, Ağrımız için kendisine ne ve nasıl destek gerekiyorsa vereceğiz, bunu çocuklarımıza, kadim kentimizin
geçmişine, geleceğine borçluyuz.Haydi Başkan Sayan yolun, yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah, Ağrı’nın yüzü sizinle gülecek inşallah…

Sağlıcakla kalın değerli dostlar.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.